Allview masti
Stiri

Allview doneaza 150.000 de masti catre Directiile de Sanatate Publica din tara

Directiile de Sanatate Publica vor primi 150.000 de masti, pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atat pentru angajatii acestora, cat si pentru personalul institutiilor din judet, direct implicate in lupta cu COVID-19.

„In aceasta perioada este important sa dam dovada de solidaritate, empatie si implicare. Primii care ne-au aratat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflati la datorie zilnic in lupta impotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulante, angajatii DSP, politistii, jandarmii si toti cei care, prin natura serviciului, sunt supusi pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donatii ne dorim doua lucruri, sa le aratam recunostinta fata de eforturile depuse de ei dar si sa ii ajutam sa diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticila, CEO Allview.

In perioada urmatoare, compania va dona si altor institutii, ONG-uri sau forme de organizari sociale cu scop umanitar, pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19.

Allview in lupta cu COVID-19

Ca parte a efortului comun impotriva pandemiei si pentru a contribui la reducerea suprasolicitarii sistemului de sanatate romanesc, compania continua actiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protectie si consumabile medicale, institutiilor de sanatate publica si private, precum si unor ONG-uri. Printre beneficiari se numara: Institutul National De Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea Brasov, Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brasov, Spitalul Clinic Colentina, Primaria Municipiului Brasov, Asociatia Beard Brothers, Asociatia Ingrijire Acasa, Hospice Casa Sperantei si lista nu se va termina aici. Compania isi ia angajamentul de a continua acest demers, pe toata perioada crizei sanitare in care ne aflam.