Campanie reduceri vara
Stiri

Ideall.ro anunta campania de reduceri din timpul verii

Campanie reduceri vara

Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri de electronice si electrocasnice din Romania, da startul campaniei “Liber la reduceri cu ideall.ro”.Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 15 – 31 august 2018.

Campania prevede reduceri de pana la 50% la peste 600 de produse din stoc, focusul fiind articolele din categoria IT&C, mai ales televizoarele si telefoanele mobile. Reduceri consistente vor fi aplicate aparatelor frigorifice, electrocasnicelor de bucatarie, masinilor de spalat rufe si vase, electrocasnicelor mici.

In cadrul campaniei, transportul va fi gratuit pentru comenzile din toata tara. De asemenea, clientii vor avea posibilitatea de plata in 12 sau 24 de rate egale, fara dobanda, pentru toate produsele din oferta. Termenul de livrare garantat pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov, valabil pe intreg parcursul anului, este de cel mult 24 de ore, intrucat ideall.ro beneficiaza de flota auto proprie.

Ideall.ro isi propune pentru aceasta campanie o crestere de 40% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Aceasta crestere va sustine evolutia companiei in 2018, an in care ideall.ro vizeaza afaceri in cuantum de 25 de milioane de euro.