Samsung MCE
Alte gadgeturi

Samsung s a prezentat noile solutii de climatizare la MCE 2018

Samsung MCE

Samsung s a prezentat noile solutii de climatizare in cadrul expozitiei Mostra Convego Expocomfort 2018 (MCE), in Milano, Italia, ce are loc in perioada 13-16 martie. Cu ajutorul noilor solutii de climatizare prezentate, Samsung isi consolideaza pozitia de lider detinuta in industrie si isi intareste pozitia detinuta in sectorul european HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat).

Organizata o data la doi ani, MCE este cea mai mare expozitie HVAC la nivel global, ce atrage peste 2.000 de expozanti si 160.000 de vizitatori din intreaga lume, pentru a prezenta ultimele tehnologii din industrie. In cadrul expozitiei, Samsung a dezvaluit tehnologia sa unica Wind-Free si a prezentat planurile de a o extinde in Europa. De asemenea, compania a expus gama completa de climatizare Wind-Free, destinata atat uzului rezidential, cat si comercial (inclusiv unitatile cu 1 si 4 directii).

„Samsung se pozitioneaza ca lider in industria B2B pe piata globala, datorita produselor inovatoare si a tehnologiei exceptionale. Ne dorim sa ducem mai departe expertiza in domeniul tehnologiilor HVAC pe piata europeana, cu ajutorul tehnologiei noastre Wind-Free si functionalitatilor IoT”, a declarat Charles H. Park, Vicepresedinte al Digital Appliance Business, Samsung Electronics.

Tehnologia Wind-Free este una dintre cele mai remarcabile inovatii. Dupa obtinerea temperaturii dorite cu modul Fast Cooling, acesta mentine temperatura optima fara nici un curent de aer direct, prin dispersarea usoara a aerului racoros prin micro-orificii, care asigura un efect de racire natural, obtinut datorita tehnologiei Wind-Free.

De asemenea, Samsung introduce atat aparate de aer conditionat rezidentiale, cat si comerciale, care contin agentul frigorific R32 – o alternativa ecologica de racire, care respecta reglementarile de mediu din Europa. In comparatie cu agentul frigorific standard R410A, R32 aduce o reducere de pana la o treime din potentialul de incalzire globala (GWP) si este caracterizat de o eficienta ridicata, chiar si in cantitati mai mici.

Totodata, in cadrul expozitiei Samsung a prezentat si noi solutii personalizate de aer conditionat pentru medii specifice: rezidential, cladiri de birouri, hotelier si retail. Clientii B2B vor avea sansa sa vada serverul b.IoT, solutia integrata de management al cladirii, precum si o casa inteligenta bazata pe SmartThings, care sustine viziunea Samsung asupra unui stil de viata conectat.

Nu in ultimul rand, Samsung a prezentat o varietate de produse de aer conditionat: 360 Cassette, aerul conditionat circular si eficient energetic, care asigura o racire uniforma ce reduce curentii de aer direct, precum si DVM S Eco HR, un aer conditionat cu capacitate mica, care poate functiona simultan racind si incalzind case sau spatii comerciale de dimensiuni reduse.