Lansare Samsung S9
Telefoane Mobile

Samsung a lansat in Romania noile smartphone-uri Galaxy S9 si S9+

Lansare Samsung S9

Samsung a lansat in Romania in cadrul unui eveniment din Bucuresti, noile Samsung Galaxy S9 si S9+. Noile smartphone-uri Galaxy S9 si S9+ reimagineaza modul in care comunicam, impartasim si experimentam lumea.

In cadrul evenimentului, participantii au avut acces la diferite zone inedite de experienta, marca Samsung – zona Super Low Light, zona Super Slow Motion, zona Karaoke AR Emoji. Fiecare din aceste experiente integreaza noile functii aduse flagshipului Samsung – noul Galaxy S9. De asemenea, o zona speciala a fost dedicata testarii de produs, in care invitatii au avut acces in premiera la noile modele – Galaxy S9 si Galaxy S9+.

Spatiile de experienta au fost concepute pentru a reda principalele functionalitati Galaxy S9 si tehnologia care redefineste felul in care comunicam si experimentam lumea.

Zona Super Low Light a simulat luminile orasului in timpul serii, unde de regula putem surprinde cele mai frumoase momente. Acum, cu noul Galaxy S9, fotografiile vor fi clare si reusite in orice conditii de luminozitate, datorita diafragmei duale, care se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman.

In zona Super Slow Motion, invitatii au putut experimenta cum noul Galaxy S9 filmeaza la o viteza incredibila, de 960 de cadre pe secunda, datorita senzorului de super viteza. Astfel, am reusit sa demonstram ca fiecare secunda conteaza, iar cu ajutorul functiei Slow Motion, utilizatorii vor putea sa inregistreze momente speciale care trec prea repede pentru a fi vazute cu ochiul liber.

Mai mult decat atat, in zona Karaoke AR Emoji participantii au avut posibilitatea de a canta melodiile preferate, sub forma unui emoji la alegere. Noile AR Emoji personalizate, disponibile pe Galaxy S9, permit utilizatorilor sa creeze un emoji care arata si actioneaza exact ca ei.

Nu in ultimul rand, in cadrul evenimentului a avut loc primul concert AR Emoji, care a fost realizat cu ajutorul trupei GOLAN. Pentru prima oara in Romania, membrii trupei au performat sub forma unor emoji, care au redat expresiile fiecarui membru. Integrata in acest an in flagship-urile Samsung, tehnologia AR Emoji foloseste un algoritm de invatare a datelor, care analizeaza o imagine 2D a utilizatorului si preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D.

„The Camera. Reimagined”, nu este doar un slogan, ci rezultatul tehnologiei revolutionare din spatele lui S9. Modul in care ne exprimam in prezent a devenit vizual, putem spune mai multe printr-o imagine decat putem arata prin cuvinte.

Si, tocmai de aceea, ne-am lasat inspirati de natura, de viata, in sine, si am recreat camera. Am regandit-o, am reimaginat-o. Noile Samsung Galaxy S9 si S9+ reinventeaza modul in care comunicam, impartasim si experimentam lumea. Si au la baza nevoia tot mai mare de comunicare si de exprimare prin imagini, videoclipuri si emoji. Practic, Samsung a lansat cea mai avansata camera disponibila pe piata pana in prezent”, a declarat Cristian Cojocaru, directorul diviziei Telecom, in cadrul Samsung Electronics Romania.

Pe plan local, Samsung pregateste o serie de surprize in ceea ce priveste capabilitatile camerei noului Galaxy S9 si cum aceasta poate schimba experientele de zi cu zi, dar si modul in care comunicam in social media.

In Romania, noul Samsung Galaxy S9 va fi disponibil in magazinele partenerilor selectati incepand cu data de 16 martie 2018, in 3 culori: Midnight Black, Coral Blue si Lilac Purple. Precomenzile au inceput din 25 februarie, iar primele telefoane comandate se vor livra incepand cu data de 9 martie, respectiv cu 7 zile inainte de lansarea comerciala.

Clientii care aleg sa isi returneze telefonul vechi si sa achizitioneze noile smartphone-uri la precomanda pot beneficia de o oferta speciala, in functie de parteneri.