Huawei MWC 2018
Telefoane Mobile

Huawei prezinta tehnologii si solutii pentru 5G si IoT

Huawei MWC 2018

In cadrul Mobile World Congress (MWC) 2018, Huawei prezinta tehnologii si solutii pentru 5G, retele All-Cloud, video si IoT.Huawei va interactiona cu liderii din industrie, impartasindu-si experienta si progresele tehnologice si va prezenta produse de varf si solutii pentru scenarii specifice. Discutiile se vor axa, in particular, pe trei probleme-cheie: conexiuni mai bune, cresterea accelerata a afacerilor si o experienta imbunatatita. Impreuna cu partenerii si clientii sai operatorii de telecomunicatii, Huawei ajuta la constructia unei lumi complet conectate si inteligente.

Standul Huawei de la MWC 2018

Lumea inteligenta este deja o realitate. Pe masura ce-si depasesc limitele curente in privinta capabilitatilor si conexiunilor de retea, modelelor de afaceri, experientei si parteneriatelor, operatorii vor deveni piatra de temelie a unei piete de transformare digitala in valoare de 23 de mii de miliarde USD. Huawei implementeaza infrastructura ICT si dispozitivele inteligente si va avea rolul unui “sol fertil” plin de informatii, automatizare si tehnologii inteligente. In acest “sol”, partenerii isi pot cultiva continutul, aplicatiile si chiar cloud-urile. Impreuna pot aduce digitalul fiecarei persoane, locuinte si companii, construind o lume complet conectata si inteligenta.

Conexiuni mai bune: Construind mai multe conexiuni si extinzand canalele de transfer de date, Huawei permite digitalizarea la nivelul intregii industrii si ajuta operatorii sa foloseasca la capacitate maxima puterea 5G si a sinergiei cloud-retea.

O crestere a afecerilor accelerata: Huawei ajuta operatorii sa exploreze mai profund baza de clienti deja instalata, maximizand valoarea retelei. Totodata, sprijina operatorii in dezvoltarea serviciilor video si IoT, pentru a permite noi cresteri ale veniturilor.

Experienta mai buna: Solutiile Huawei de operare si mentenanta digitala permit derularea unor procese agile si a unor operatiuni inteligente si eficiente. Acest lucru ajuta operatorii sa ofere o experienta Real-time, On-demand, All-online, DIY, Social (ROADS) – in timp real, la cerere, complet online, usor configurabila si sociala.

In cadrul MWC 2018, Huawei va lansa mai mult de 20 de produse noi, va demonstra rezultatul muncii sale alaturi de peste 300 de parteneri, va gazdui cinci forumuri si isi va impartasi experienta si ideile cu restul industriei de profil. Scopul este de a porni impreuna pe drumul ROADS catre o lume complet conectata si inteligenta.

CEO-ul Huawei prin rotatie, Ken Hu, a declarat: “Prezenta Huawei la editia din acest an a MWC are trei caracteristici notabile. In primul rand, experienta reala. Exploram noi insine industria de profil, si avem cu noi aici peste 300 de operatori si parteneri ce demonstreaza tehnologiile si serviciile noastre avansate in actiune, inclusiv 5G, video si IoT. In al doilea rand, un accent pe succesul in afaceri. Am lansat o serie de solutii pentru scenarii specifice pentru persoane, locuinte si companii, inclusiv solutii localizate pentru orice scenariu, conexiuni broadband de calitate ridicata pentru acasa si sinergia cloud-retea. In al treilea rand, produse si solutii de varf, inclusiv tehnologia 5G, Retele Intent-driven, platforma digitala de operare si mentenanta AUTIN si solutiile de stocare Dorado18000 pe stick de memorie. Anticipam cu bucurie vizita liderilor din industria de profil la standul Huawei, pentru a discuta felul in care se va dezvolta aceasta industrie.”

Huawei va raporta si progresul sau, impreuna cu operatorii globali de top, in privinta testarii si implementarii 5G, intrucat este un jucator activ in Alianta 5G Slicing, o noua organizatie a industriei, anuntata la MWC, cu scopul de a asigura dezvoltarea acestei industrii. Ken Hu a notat: “Standardele si tehnologiile 5G se maturizeaza. Pe masura ce continua cresterea cerintelor pietei, Huawei planifica lansarea unei game complete de produse 5G end-to-end, inclusiv echipamente pentru incintele clientilor, pentru a ajuta operatorii sa avanseze cu implementarea retelelor 5G. Huawei va continua sa dezvolte noi tehnologii si sa lucreze impreuna cu partenerii din industrie pentru a dezvolta un ecosistem 5G. Scopul final este construirea unei lumi complet conectate si inteligente.”