Ecran Ultimicron
Alte gadgeturi

Ecranele Epson Ultimicron ofera cea mai mare rezolutie din lume

Ecran Ultimicron

Epson a anuntat demararea livrarilor celor mai noi modele de ecrane de inalta rezolutie, Ultimicron, destinate vizoarelor electronice ale aparatelor de fotografiat.

Epson a continuat sa imbunatateasca performanta ecranelor sale Ultimicron, cu scopul de a reda imaginile naturale si frumoase, atât de necesare fotografilor in momentul in care privesc prin vizoarele electronice ale camerelor de fotografiat. Noul ecran Ultimicron, cu o diagonala de 0,66 inci, ofera o rezolutie de 4,41 de milioane de puncte (SXGA + (1400 X RGB X 1050) ) – dubla fata de rezolutia produselor XGA – si ofera producatorilor de aparate de fotografiat o flexibilitate mai mare a designului optic (spre exemplu sa poata alege dintre mai multe tipuri de lentile sau sa ofere un factor de marire mai mare).

Prin extinderea gamei de culori cu aproximativ 30% in comparatie cu produsele existente, Epson permite utilizatorilor sa ajusteze ecranul in functie de culoarea lor preferata. Aceste specificatii satisfac nevoile utilizatorilor avansati de camere cu vizor electronic.

Specificatiile noului ecran

Nume L3FJ63800C
Tip LCD Mod TN, strat de aliniere organic
Sistemul de culori Filtru de culori (RGB)
Pixeli efectivi 1400 x RGB x 1050 (SXGA+)
Dimensiunea ecranului (diagonala) 0,66 inci (1,65 cm)
Dimensiune pixeli 9.6 μm (3,2 x RGB) x 9.6 μm
Spatierea culorilor 98% din sRGB
Backlight Da
Luminozitate 650 cd/m2
Culori afisabile Aprox. 16,77 milioane de culori

 Vizoarele electronice (micile ferestre de la camerele de fotografiat utilizate pentru a vizualiza subiectul unei fotografii) sunt folosite la camerele digitale si video care folosesc ecrane LCD. Avantajele vizoarelor electronice Ultimicron de la Epson constau in faptul ca ofera rezolutie de inalta calitate si ca sunt foarte compacte. Aceste lucruri inlesnesc munca producatorilor care pot face aparatele de fotografiat mai compacte si ajuta utilizatorii sa focalizeze mai usor obiectele dorite, atunci când fac o fotografie.

epson vizor

Camera care foloseste vizorul electronic Epson Ultimicron