Kingston DCP1000
Hardware

Peste 18 milioane de computere incorporeaza SSD-uri Kingston cu controllere Phison

Kingston DCP1000

Kingston a anuntat livrarea a peste 18 milioane de SSD-uri cu controllere Phison de la inceputul colaborarii pana in prezent.Kingston si Phison Electronics Corp. (8299.TW) colaboreaza de peste 10 ani pentru productia de USB-uri si, ulterior, SSD-uri.

In 2010, cele doua companii au investit impreuna intr-o noua entitate pentru a crea solutii incorporate cu scopul de a optimiza procesul de productie si livrare pe piata a dispozitivelor portabile. Atat Phison cat si Kingston impartasesc si utilizeaza expertiza in inginerie, productie, vanzari si procurement. Kingston Solutions, Inc. a crescut exponential de la smartphone-uri si tablete la dispozitive purtabile, sloturi si electrocasnice, cum ar fi paturile inteligente si termostatele.

In ultimii cinci ani, controllerele Phison au fost incorporate in SSD-uri Kingston, inclusiv KC1000, un SSD M.2 NVMe PCIe destinat utilizatorilor profesionisti. KC1000 este construit pentru a gestiona editarea filmelor cu rezolutie mare si pentru aplicatiile cu volum mare de date care beneficiaza de solutia de latenta redusa si de performanta ridicata.

La inceputul acestui an, Kingston a implementat controllerul Phison PS 5007-E7 pentru a alimenta DCP1000, cel mai rapid SSD NVMe PCIe din lume, conceput pentru mediul enterprise. DCP1000 ofera o performanta consistenta si fiabila pentru centrele de date, fiind o solutie capabila sa elimine problemele traficului de date legate de stocare.

“Suntem foarte norocosi ca am avut oportunitatea de a colabora indeaproape cu Kingston in ultimul deceniu”, a declarat KS Pua, presedinte si CEO al Phison. “Ne angajam sa livram cele mai competitive produse de ultima generatie, inclusiv solutii NVMe SSD si UFS, in linie cu pozitia de lider detinuta de Kingston in tehnologia NAND Flash.”

“Echipele noastre de business si de ingineri din Taiwan si SUA au lucrat impreuna foarte eficient in ultimii ani”, a declarat Valentina Vitolo, managerul FLASH Business – EMEA. “Phison aduce industriei un nivel ridicat de expertiza in cercetare si dezvoltare si expertiza pe zona de controllere. Aceste atuuri au ajutat Kingston sa aduca pe piata multe solutii tehnologice bazate pe memorie flash pentru un numar mare de producatori de echipamente si clienti finali.”