Gadgeturi-copii
Tutoriale & Sfaturi

Gadget-uri utile in vacanta cu copiii

Gadgeturi-copii Astfel, fata de anul precedent, vanzarile la accesoriile si gadget-urile pentru copii s-au triplat, confirmand o tendinta de crestere a acestui segment ce a putut fi remarcata in ultimii 2 ani.Dintre acestea, ceasul Vonino Kids si bratara LG Kizon au fost printre cele mai cautate de clientii EuroGsm, mii de astfel de gadget-uri fiind achizitionate de la inceputul anului pana in prezent.

“Comportamentul de achizitie al clientilor EuroGsm si al romanilor, in general, in ultimii ani, vizeaza gadget-uri sau accesorii care le pot eficientiza semnificativ timpul petrecut cu familia si care ii pot ajuta sa isi organizeze mai bine activitatile zilnice. Vedem acest trend drept o crestere a nivelului de adoptie in randul clientilor pentru gadget-urile din aceasta categorie de produse. De altfel, numai in primele sase luni ale anului 2016, de pe plaforma EuroGsm, au fost achizitionate peste 1000 de ceasuri Vonino Kids, o crestere pozitiva si semnificativa pentru segmentul de produse destinate copiilor.”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

Ceasurile inteligente pentru copii, dispozitivele carkit si smartphone-urile rezistente la intemperii, printre gadget-urile care ne pot ajuta in vacanta cu copiii Pentru vacantele lungi, alaturi de intreaga familie, The PhoneGeeks, specialistii EuroGsm, vin in sprijinul clientilor cu o serie de idei si recomandari – gadget-uri si accesorii performante si inovatoare.

Daca ceasurile inteligente pentru copii au spart gheata pe piata din Romania cu unele dintre cele mai variate modele, bratara LG W-105T Kizon poate fi alegerea potrivita pentru parintii care vor sa stie in permanenta unde se afla cei mici. Cu ajutorul unei cartele microSIM si a serviciilor de localizare, acest dispozitiv aduce un plus de confort parintilor ingrijorati. Incepand cu 2016, vanzarea acestor dispozitive a luat amploare, regasindu-se constant in ofertele EuroGsm.

Pentru clientii care isi petrec o buna parte din vacanta in masina, echipa The PhoneGeeks recomanda un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea conducatorilor auto – Carkit Bluetooth Jabra Drive, un gadget net superior unei casti Bluetooth, datorita faptului ca nu trebuie purtat asupra noastra si nu ne incomodeaza. Mai mult, autonomia soferului este nelimitata, carkit-ul avand posibilitatea de a ramane conectat in permanenta la sursa de curent. Versatil si usor de utilizat, Jabra Drive se conecteaza automat la telefon in momentul in care ne aflam in autoturism, fiind dotat si cu un microfon suplimentar pentru anularea zgomotului de fond.

O varianta avansata a carkit-urilor clasice o reprezinta modelul Carkit Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD multipoint, versiune care se poate conecta simultan la doua telefoane. Multumita dimensiunii compacte si a ergonomiei, prin intermediul butonului proeminent din mijloc se pot accesa mai multe functii, inclusiv sincronizarea agendei telefonice pentru efectuarea apelurilor prin comanda vocala. Tehnologia patentata Parrot NR V2.0 si Parrot APA V2.0 permite ca zgomotul de fond sa nu fie sesizat, iar claritatea sunetului sa atinga un nivel maxim.

Pentru pasionatii de activitati off-road si de aventuri outdoor extreme alaturi de intreaga familie, specialistii EuroGsm recomanda smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 3 G388F LTE, telefon cu certificari Military Standard si rezistenta la intemperii IP67. In plus, acest gadget rezista fara probleme la cazaturi de la inaltimi de pana la 1,8 m, fiind foarte potrivit pentru biciclistii si motociclistii de cross. De asemenea, dispozitivul este capabil sa ruleze aplicatiile fara probleme, datorita procesorului quad-core si memoriei RAM cu capacitatea de 1,5 GB. Printre cele mai utile functii ale telefonului este cea de GPS-asistat, care ajuta utilizatorul fie in mediul urban, fie in off-road.

Cu un balans perfect intre performante si rezistenta outdoor, smartphone-ul Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE este o alta recomandare din categoria telefoanelor rezistente, un produs nou care inglobeaza tehnologii mai avansate decat modelul S50. Caracteristici precum Gorilla Glass 4 (comparativ cu Glass 3 la S50), rezistenta IP68 (fata de IP67), Android Lollipop 5.1 (fata de Android 4.4), acumulator de 3000 mAh (comparativ cu 2600 mAh) situeaza acest smartphone in categoria middle-high.