Directed 9500FR
Auto

Senzorii de parcare Directed asigura o parcare eficienta a autovehiculului

Directed 9500FR

Parcarea in marile orase este o provocare atat in cazul soferilor experimentati, cat si al celor incepatori, mai ales in conditiile meteo si de lumina dificile.

In Bucuresti, se estimeaza ca sunt 6 masini la un singur loc de parcare. Mai mult, 40% dintre accidentele auto au loc, potrivit statisticilor, in parcare, cele mai multe in momentul efectuarii manevrei de marsarier. Senzorii de parcare devin astfel un instrument util in jungla orasului. Directed asigura o parcare rapida si eficienta a autovehiculului, scutind soferii de timp pierdut si de nervi, dar mai ales de efectele nedorite ale unor posibile accidente.

Directed 9500FR: parchezi usor si protejezi atat fata, cat si spatele masinii

Fiecare parcare reusita cu ajutorul senzorilor de parcare Directed 9500FR previne cheltuielile nedorite la service, asigurator sau politie, precum si timpul pierdut in astfel de situatii. Sistemul de avertizare acustica performant functioneaza in 3 trepte, in functie de distanta pana la obstacol: continua, pentru obstacolul apropiat de bara de protectie, statica pentru obstacolele aflate in zona intermediara si dinamica pentru cele indepartate.Sistemul performant, cu 8 senzori fata si spate, calculeaza exact distanta in metri pana la orice obstacol, indiferent de factorii atmosferici: ploaie, ninsoare sau ger.

Pentru mai putin zgomot la bord si un mai bun control al informatiei, Directed 9500FR vine cu doua moduri de activare si dezactivare a senzorilor datorita butonului dedicat. Modurile difera in functie de felul in care masina comunica informatia legata de viteza, digital sau analogic.

Detalii tehnice
– afisaj cu 48 LED-uri si avertizare acustica
– mod activare si dezactivare temporizat/inteligent
– raza detectie fata 0-1,5m
– raza detectie spate 0-2m
– unghi de detectie orizontal 120°
– unghi de detectie vertical 60°

Pret recomandat: 849 lei, cu TVA inclus

Directed 9401T: iti semnaleaza orice obstacol aflat in spatele masinii!

Senzorii de parcare Directed 9401T se potrivesc perfect oricarui tip de masina si se pot monta pe toate tipurile si dimensiunile de bare. Datorita dimensiunii reduse si posibilitatii de personalizare prin vopsire, este un copilot discret, care iti va fi de folos in orice situatie de parcare.

Cei 4 senzori pentru spate impreuna cu sistemul de avertizare acustica vor transforma manevrele de parcare in unele usor de efectuat.
Sistemul cuprinde difuzoare amplasate in fata si in spatele vehiculului, precum si afisaj cu 48 de LED-uri care iti vor indica partea din care vehiculul tau se apropie de un obstacol, dar si distanta in metri pana la respectivul obstacol.

Detalii tehnice:
– afisaj LED cu 48 de led-uri si avertizare acustica
– consum curent standby < 100mA
– consum curent in functionare < 200 mA
– frecventa de functionare 40kHz + 2kHz
– unghi de detectie orizontal 120°
– unghi de detectie vertical 60°

Pret recomandat: 599 lei, cu TVA inclus