Lenovo-N22Yoga 11e
Laptopuri

Lenovo ThinkPad Yoga 11e si N22 Chromebook doua laptopuri pentru mediul educational

Lenovo-N22Yoga 11e

Lenovo a lansat ThinkPad Yoga 11e Chromebook si Lenovo N22 Chromebook, doua noi dispozitive cu Chrome OS create special pentru utilizarea in salile de clasa.Lenovo le propune educatorilor si elevilor din Romania doua noi sisteme cu performanta ridicata, rezistente, usor de administrat si capabile sa se adapteze la nevoile complexe in materie de tehnologie ale noii generatii de studenti. Cele doua dispozitive au fost prezentate astazi in cadrul evenimentului „Scoala romaneasca, la granita dintre traditie si inovare prin tehnologie”, organizat de Google Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS) si Asociatia Edusfera.

Noile dispozitive au fost create pentru a raspunde la nevoile specifice activitatii educationale, pornind de la carcasa robusta care le confera o rezistenta ridicata la socuri mecanice si continuand cu aplicatii educationale si de administrare facila a sistemelor, ecrane anti-reflex la rezolutie inalta pentru o redare clara indiferent de mediul in care se desfasoara lectiile si baterie cu durata de viata ridicata.

ThinkPad Yoga 11e Chromebook – un laptop subtire si versatil

ThinkPad Yoga 11e Chromebook este un laptop subtire, usor, silentios si versatil. Un amortizor de cauciuc montat in jurul capacului absoarbe forta socurilor laterale, iar colturile sunt cu 50% mai rezistente, pentru a reduce deteriorarea in cazul caderii oblice. Laptopul este testat cu privire la 12 parametri si 23 de proceduri, cum ar fi presiune ridicata, umiditate, vibratii, temperatura inalta, soc de temperatura, presiune joasa (4572 m), temperatura scazuta, radiatii solare, fungi si praf. Software-ul educational si alte aplicatii integrate ofera o experienta bogata si intuitiva pentru notite, adnotarea fisierelor PDF si altele. Noile procesoare Intel® Core™ de a sasea generatie – disponibile pe anumite modele – ofera o performanta mobila extraordinara, cu capacitate de raspuns uimitoare si o autonomie ridicata a bateriei care permite utilizarea continua pe parcursul intregii zile de studiu.
Laptopul este disponibil in ofertele partenerilor autorizati Lenovo.

Lenovo N22 Chromebook – un laptop robust si rezistent
Dezvoltat sa reziste utilizarii continue in sala de clasa, Lenovo N22 Chromebook le ofera elevilor si studentilor o experienta intuitiva, usor de gestionat si de adaptat la nevoile specifice continutului utilizat in procesul de invatare. Laptopul este echipat cu un display HD de 11.6’’, conectivitate WiFi si procesor Intel dual-core Celeron® N3050, iar bateria cu o durata de viata ridicata face fata celor mai aglomerate zile de curs.
Laptopul este disponibil in ofertele partenerilor autorizati Lenovo.

Odata cu lansarea ThinkPad Yoga 11e Chromebook si Lenovo N22 Chromebook, Lenovo isi extinde portofoliul de PC-uri dedicate dezvoltarii mediului digital de invatare. In 2014, in cadrul unui proiect-pilot de dezvoltare a claselor digitale organizat de catre Google in parteneriat cu MENCS, Lenovo a dotat o sala de clasa a Liceului Tehnologic „Doamna Chiajna” cu 20 echipamente Lenovo Chromebook X130, care contribuie la eficientizarea modelelor de predare la clasa si a gradului de participare a elevilor.

Ambele dispozitive sunt disponibile pe piata locala incepand cu luna iunie 2016