Accesorii Telefoane Mobile

Under Armour si HTC lanseaza in Europa Ua Healthbox

HealthBox

Primul portofoliu de produse de fitness conectate (Connected Fitness) al brandului Under Armour, menit sa sprijine atletii, a fost lansat si in Europa.Seria de dispozitive de ultima generatie include UA HealthBox, primul sistem Connected Fitness din lume, proiectat impreuna cu HTC si este disponibil de ieri pentru comanda in premiera in Europa pe UA.com, HTC.com si la anumiti distribuitori.

Sistemul inovator ofera consumatorilor o abordare adecvata pentru monitorizarea corecta a sanatatii si evolutiei lor in activitatile de fitness.

UA-Headphones-Wireless

Seria Connected Fitness de la Under Armour este completata acum si de castile audio UA Wireless Headphones (in parteneriat cu JBL) si de UA SpeedForm Gemini 2 Record Equipped, primii pantofi sport de alergare inteligenti ai brandului, lansati in primavara. Aceste dispozitive sunt dezvoltate de UA Record, platforma pentru sanatate si fitness a brandului.

“UA HealthBox este un pachet revolutionar de produse, primul din lume in segmentul sistemelor de fitness conectate. Ne straduim in continuare sa sustinem atletii, iar UA HealthBox este o tehnologie noua care va sprijini atletii de toate nivelurile in antrenamentele permanente pe care le fac”, a declarat Chris Bate, director general pe Europa al Under Armour.

“Suntem extrem de incantati sa aducem UA HealthBox in Europa si sa oferim atletilor posibilitatea de a-si duce sanatatea si activitatile de fitness la nivelul urmator. Aceasta abordare holistica va furniza consumatorilor nostri un mod integrat si precis de a-si masura progresul, prin intermediul informatiilor esentiale oferite de UAHealthBox –somn, fitness, activitate si nutritie” a afirmat Jason LaRose, SVP, Digital Revenue, Under Armour.

“In urma reactiilor pozitive din SUA si Canada referitoare la UA HealthBox, suntem incantati sa aducem acum in Regatul Unit primul sistem complet de fitness conectat din lume,” a declarat Wolfgang Muller, director executiv Connected Products HTC. Acesta a a mai spus ca “Sistemul contine tot ce ii trebuie unui consumator pentru a-si gestiona mai bine sanatatea si activitatile de fitness. Fie ca este vorba de atleti de performanta sau pur si simplu de utilizatori hotarati sa-si imbunatateasca sanatatea, UA HealthBox este singurul sistem care ofera o imagine completa de ansamblu, oferind informatiile si motivatia necesare pentru indeplinirea obiectivelor propuse.”

Portofoliul de produse conectate Under Armour include:

• UA HealthBox: Primul sistem de fitness conectat din lume proiectat de HTC, realizat de atleti pentru atleti. Sistemul complet include UA Band, UA Scale si UA Heart Rate.

• UA Band: O bratara sportiva atractiva, dotata cu tehnologii avansate, intr-un design unic si flexibil. UA Band monitorizeaza automat pasii, distanta, frecventa cardiaca in repaus si somnul.

• UA Heart Rate: Un sistem compact de monitorizare a frecventei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapida pentru un plus de confort in timpul exercitiilor.

• UA Scale: Un cantar cu conectare Bluetooth si Wi-Fi si design circular, care masoara greutatea si grasimea corporala, si recunoaste pana la opt utilizatori.

• UA SpeedForm Gemini 2 Record Equipped: Primii pantofi sport inteligenti ai Under Armour monitorizeaza si inregistreaza date precum ora si data, durata, distanta si pasii. Pantofii de ultima generatie ofera o experienta de alergare fara constrangeri, permitandu-le atletilor sa alerge fara nici un alt dispozitiv.

• UA Headphones Wireless: Castile audio UA Headphones Wireless sunt proiectate de JBL, construite pentru durabilitate si in mod sigur nu cad niciodata. Disponibile pe JBL.com/under-armour si UA.com.

UA Record dezvolta in mod exclusiv experienta UA HealthBox si va servi ca punct central pentru datele de performanta si fitness ale Under Armour. Totodata, UA Record ofera acum o abordare holistica asupra sanatatii, axandu-se pe patru sectoare ‒ SOMN, FITNESS, ACTIVITATE si NUTRITIE – printr-un singur panou de comanda intuitiv. Aceasta vizualizare instantanee a progresului zilnic se muleaza pe obiectivele individuale ale fiecaruia, si ofera perspective pe baza performantelor – inclusiv noul parametru, “Cum te simti?”. Aplicatia UA Record poate fi descarcata de pe App Store sau Google Play store.

Under Armour continua si parteneriatul strategic cu doua branduri globale de top: HTC si HARMAN International Industries Incorporated. In calitate de pionier in tehnologie mobila, productie si design, HTC a colaborat cu Under Armour la realizarea UA HealthBox, pentru a crea si implementa un sistem complet integrat care sa revolutioneze segmentul de sanatate si fitness. HARMAN, principala companie din segmentul tehnologiilor conectate pentru pietele auto, de consum si enterprise, a incheiat un parteneriat cu Under Armour pentru a furniza casti audio sportive de cea mai inalta calitate pentru atletii care doresc ce e mai bun ca ergonomie si sunet.

UA HealthBox si UA Band vor fi disponibile pentru cumparatorii din Europa/Regatul Unit pe HTC.com, incepand cu 30 iunie 2016. UA HealthBox (continand UA Band, UA Scale si UA Heart Rate) va costa 449 euro respectiv 349 lire sterline, in timp ce UA Band va costa 199 euro.