Laptopuri

IFA 2015: Acer a lansat Predator, V Nitro si notebook-uri din seria V13

Aspire R-13

Acer a anuntat astazi, in conferinta de presa next@Acer din cadrul IFA 2015, noi dispozitive si solutii pentru gameri si consumatori obisnuiti.

Lansarile sunt pentru seriile de gaming Predator si V Nitro, notebook-uri din seria V13, un refresh pentru linia de convertibile R13 cu tehnologia patentata de Acer, Ezel, si care permite utilizarea in sase moduri, dar si dispozitive noi din gama de notebook-uri Chrombook si smartphone-uri Liquid.

Noua gama de dispozitive de gaming Predator cuprinde de la desktopuri, notebook-uri, tablete si monitoare, la periferice, si au fost prezentate de echipa eSports a Acer care a contribuit constant cu feedback la perfectionarea gamei.

“Am anuntat strategia pe zona dispozitivelor de gaming in primavara. Astazi vom vedea cum oferta noastra de gaming pe diverse platforme si-a atins obiectivul de excelenta tehnologica si de design. Cu talentul si pasiunea echipei de cercetare si dezvoltare, dar si avand permanent contributia echipei de gaming, putem furniza cea mai buna experienta gamerilor hard core, membrii a ceea ce noi numim Tribul Predator”, a declarat Jason Chen, Presedinte si CEO Acer.

Predator

Acer a anuntat, de asemnea, posibilitatea largirii gamei Predator cu proiectoare, ideale pentru LAN party-uri, si smartphone-uri optimizate pentru gaming cu sistem de sunet surround virtual si feedback tactil. Potrivit Open Gaming Alliance, piata de gaming va creste de la 26 de miliarde de dolari in 2014, la 35 de miliarde de dolari in 2018.

Linia cuprinde notebook-urile Predator de 15 si 17 inchi, tableta de gaming Predator 8, sistemele desktop Predator G6 si G3 si monitorul Predator Z35. Notebook-urile Predator 17 si Predator 15 ofera suport pentru Predator FrostCore, un al treilea ventilator ce poate fi inlocuit cu unitatea optica pentru a diminua temperatura procesorului si a placii grafice cu pana la 5%, oferind o experienta de gaming mai fluenta, in special in cazul suprasolicitarii sistemului.

Tableta Predator 8 ofera suport pentru Predator Quadio, un sistem de patru difuzoare cu un algoritm DSP special, care imbunatateste calitatea sunetului cu ajutorul sistemului surround virtual, dar si pentru tehnologia TacSense, care asigura un feedback tactil pentru clipuri video si jocuri.

G6

Masinile de lupta imbatabile Predator G6 si G3 vin cu o carcasa cu aspect de armura si ruleaza a sasea generatie de procesoare Intel® Core cu o memorie de pana la 64GB DDR4 si grafica NVIDIA GeForce GTX. Predator G6 dispune de functia “One-Punch Overclocking”, care permite rularea sistemului la potential maxim printr-o singura apasare de buton. Ambele sisteme au tehnologie Acer IceTunnel, un sistem de racire imbunatatit, care optimizeaza fluxul aerului si elimina mult mai eficient aerul cald.

Monitorul Predator Z35 vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC si un ecran de 35 de inchi, format 21:9 UltraWide Full HD (2560×1080), curbura de 2000R si o rata de refresh de pana la 144Hz (care permite modificarea frecventei pana la 200Hz) pentru o experienta desavarsita.

Aspire V Nitro

Acer a innoit, de asemenea, gama de notebook-uri Aspire V Nitro destinata utilizatorilor ce isi doresc o experienta senzoriala completa, intr-un dispozitiv puternic. Printre imbunatatirile aduse gamei se numara slotul pentru antena WiFi pozitionat langa ecran si care asigura o acoperire wireless la 360 de grade, fara zone moarte. Seria Aspire V Nitro este ideala pentru gameri si utilizatori cu nevoi de procesare crescute, dar care prefera un design discret si elegant, potrivit in egala masura intr-o sala de sedinta sau la un LAN party.

Noul Aspire V 13 incorporeaza a sasea generatie de procesoare Intel Core, are grafica Intel® HD si un sistem de memorie de 16GB DDR3L. Notebook-urile sunt disponibile in doua variante de culori – Steel Black si Platinum White – au doar 19.65 mm latime si cantaresc 1,5 kg. Cu o autonomie de 8 ore, notebook-urile din seria V 13 au fost gandite sa fie strecurate in geanta de serviciu si sa functioneze o zi intreaga fara alimentare.

O noua generatie a Aspire R 13 (R7-372T) a fost de asemenea prezentata in cadrul targului. Produsul vine cu o serie de inovatii tehnologice, pentru o experienta mai rapida, mai productiva si mai versatila. Intre inovatii se numara a sasea generatie de procesoare Intel Core si modul WiFi cu tehnologie MU-MIMO de la Qualcomm.

Acer a mai anuntat, de asemenea, primul sau model de Chrombook convertibil – R11, dar si sase noi modele de smartphone-uri Liquid, patru ruland Android 5.1 si cinci cu Windows 10.

Produsele pot fi vazute la standul Acer din cadrul targului IFA 2015 ce se desfasoara la Messe Berlin (Hall 12/101), dar si pe acer.com/nextatacer.