telekom acoperire 4g
Stiri

Telekom Romania ofera acoperire 4G extinsa de 96% din populatia urbana

telekom acoperire 4g

Telekom Romania anunta acoperire extinsa pentru serviciile 4G, de 96% din populatia urbana a Romaniei, oferind clientilor o experienta superioara in utilizarea serviciilor de date mobile.

“Telekom Romania continua eforturile de a aduce clientilor sai nu doar un portofoliu complet de solutii de comunicare, incluzand servicii fixe, mobile și TV, ci și cea mai buna experienta de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsa pentru serviciile 4G reprezinta un pas major in consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, in linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clientii din intreaga tara, alaturi de tehnologia de varf FTTx și de servicii TV de cea mai buna calitate”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila clientilor Telekom Romania noi și existenti, atat rezidentiali cat și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe baza de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile ofera un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atat pentru clientii rezidentiali, cat și pentru clientii companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania – Talk, Surf și Complete – cu preturi incepand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus), clientii rezidentiali pot beneficia de pana la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tableta pot beneficia de pana la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu preturi incepand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clientii companii pot beneficia de servicii de voce și date mobile incluse și extraoptiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf ofera pana la 60 GB trafic de date mobile pe laptop și tableta, la viteze 4G.

Harta de acoperire pentru serviciile 4G din oferta Telekom Romania este disponibila la www.telekom.ro/harta-acoperire.