wowfixit
Accesorii Telefoane Mobile

WowFixit cea mai buna solutie pentru protectia ecranului telefonului este acum in Romania

wowfixit

Cea mai utila solutie pentru protectia ecranelor dispozitivelor electronice a ajuns in Romania!WowFixit vine astfel in ajutorul oricarui utilizator de gadgeturi. Produsul reprezinta cea mai noua si inovatoare modalitate de protectie a oricarui ecran sau suprafata din sticla, de la smartphone si tableta pana la camere foto digitale, smartwatch-uri si chiar laptop-uri.

Calitatea exceptionala promisa de WowFixit este asigurata printr-un gel de protectie care are in componenta silicat de titan. Este foarte usor de aplicat si poate fi utilizat pe orice suprafata de sticla. Stratul final este impermeabil, antibacterian si non-toxic, fiind o solutie organica. Originalitatea produsului este data de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitatile de pe suprafata display-ului, protejandu-l si conferindu-i duritate de pana la 9H, asemanatoare proprietatilor diamantelor. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu exista riscul aparitiei de bule, cum se intampla in cazul foliilor de protectie. Mai mult, solutia nu afecteaza calitatea afisajului si nici rezolutia camerei telefonului, culorile ramanand la fel de intense si luminozitatea la fel de puternica.

wowfixit - 2

Solutia WowFixit ii are ca ambasadori in Romania pe Daniel Buzdugan si Mihai Morar, parte din multe intamplari cu scenarii in care o protectie sporita a ecranului este necesara. Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil si in punctele de vanzare din Bucuresti si din toata tara. La parteneri si distribuitori, va putea fi achizitionat din Carrefour Colentina Bucuresti, Grand Arena Berceni Bucuresti, Auchan Militari Bucuresti, Golden Plaza Baia Mare si Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumparat la pretul de 59 de lei, cu livrare gratuita in toata tara.

wowfixit-3

„Noul gadget care ne pastreaza zi de zi fotografiile, documentele importante si cele mai frumoase mesaje pe care le schimbam cu cei dragi se deterioreaza prin zgarieturi pe ecran si incepe sa piarda calitatea afisajului, din cauza mai multor factori externi. In momentul in care am descoperit WowFixit, am avut convingerea ca el trebuie sa ajunga la toti cei ce detin cel putin un gadget cu ecran de sticla, pentru a avea siguranta ca se pot bucura de protectia dispozitivului lor preferat. Testat si certificat de laboratoarele TUV Germania, etichetat «Made in EU», aducem acum acest produs in Romania si, prin intermediul partenerilor nostri, suntem increzatori ca utilizatorii din Romania vor gasi in WowFixit o alternativa mult mai eficienta fata de foliile de protectie clasice, prin proprietatile pe care doar acest produs le detine“, a declarat Ioana Radulescu, Communication Manager WowFixit Romania.