PC Garage campanie
Stiri

PC Garage te pregateste pentru competitiile sportive

PC Garage campanie

PC Garage deruleaza campania „Fa spectacolul la tine acasa alaturi de prieteni!“, valabila intre 3 – 31 mai.Ideea acesteia a pornit de la emotiile pe care fiecare iubitor al sportului le simte cand traieste o competitie sportiva pe stadion. Dar cum biletele sunt limitate, PC Garage incearca sa aduca in confortul fiecarei canapele din fiecare locuinta, alaturi de cei mai apropiati prieteni, aceleasi trairi.

PC Garage impreuna cu URSUS si Star Romania, prin campania „Fa spectacolul la tine acasa alaturi de prieteni!“, pregatesc mii de cadouri pentru ca cei mai pasionati fani sa se bucure de ele. In perioada campaniei, in magazinul PC Garage, sunt oferite cadou sase doze de URSUS si doua pungi de popcorn Star. Toti clientii care achizitioneaza orice televizor LED de pe site-ul pcgarage.ro, indiferent de marca, vor beneficia de acest cadou special pentru iubitorii sportului.

Televizoarele LED, datorita tehnologiei avansate de reproducere a detaliilor si a videoclipurilor de inalta definitie, impreuna cu contrastul si fidelitatea culorilor de care dispun, ofera o experienta remarcabila de fiecare data. In oferta PC Garage, printre cele mai vandute televizoare LED cu rezolutie 4K, se numara si Philips 43PUH4900/88, un televizor subtire care combina Pixel Plus Ultra HD si procesor dual core pentru cea mai inalta calitate a imaginii. Pe asa ecrane, la diagonale generoase, niciodata marile competitii sportive n-au aratat la fel de bine.

Filosofia de business a PC Garage este simpla: sa ofere clientilor sai, pe langa produsele din oferta, servicii specializate si de calitate. Lista completa cu servicii poate fi gasita aici. In social media, PC Garage este prezent pe Facebook si Twitter.