Samsung Gear S2 by de GRISOGONO
Accesorii Telefoane Mobile

Samsung Gear S2 va avea o versiune de lux

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO

Samsung a anuntat colaborarea cu de GRISOGONO, renumitul designer de bijuterii si ceasuri de lux.Cele doua branduri au incheiat un parteneriat pentru dezvoltarea modelului Samsung Gear S2 by de GRISOGONO, o editie limitata a smartwatch-ului in care tehnologia inovatoare Samsung este completata de materiale precum aur si pietre pretioase.

Parteneriatul presupune o colaborare ampla intre cele doua branduri din punct de vedere al designului. Ambele companii si-au impartasit viziunea pentru a dezvolta editia limitata a noului smartwatch, care imbina functionalitatea intr-un design elegant si atemporal, pentru ca utilizatorii sa isi poata exprima stilul personal.

Designul Samsung Gear S2 by de GRISOGONO este inspirat din bijuteriile si ceasurile de mana traditionale, pastrand stilul binecunoscut de GRISOGONO. Smartwatch-ul este transformat intr-o piesa eleganta si moderna, prin insertiile de aur roz si cele peste 100 de diamante negre si albe, dar si prin bratara galuchat ce pastreaza semnatura de GRISOGONO. Mai mult, utilizatorii vor putea sa acceseze acum aplicatiile si functiile de pe smartwatch-ul lor, inclusiv notificarile si alte informatii cu ajutorul cadranul rotativ auriu cu diamante.

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO2

Dedicandu-se perfectiunii, inovatiei si imaginatiei, de GRISOGONO a petrecut ultimii 20 de ani dezvoltand un stil unic, caracteristic, exprimat in toate colectiile sale renumite in industria ceasurilor si a bijuteriilor. Stilul designerului imbina maiestria si eleganta, integrand viziunea sa in toate obiectele create.

Atat Samsung, cat si de GRISOGONO pun pret pe maiestrie si pe depasirea limitelor in cautarea designului perfect, astfel ca parteneriatul pentru dezvoltarea smartwatch-ului Samsung Gear S2 by de Grisogono reprezinta un nou capitol pentru domeniul IT&C si lumea modei .

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO a debutat la Baselworld 2016. Editia limitata a smartwatch-ului va fi disponibila din aceasta vara la parteneri Samsung si de GRISOGONO.