Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

Sony lanseaza o noua linie de baterii externe

Sony

Ieri am avut parte de o informatie interesanta si anume ca Sony urmeaza sa-si mareasca colectia de baterii externe cu inca 2 baterii compacte.

Este vorba despre 2 capacitati si anume de 3500mAh si 7000mAh. Bateriile cantaresc in jur de 198 de grame si masoara 130.6mm pe 12.9mm, au un design slim si se simt in mana ca un smartphone mai mic. Sony spune ca acestea vor putea fi reincarcate de pana la 500 de ori si au capacitatea sa incarce un smartphone in 1.5 ore. Incarcarea se face prin cablul USB al telefonului ce se conecteaza la bateria externa prin mufa usb normala. In caz ca nu va place sa carati dupa voi baterii externe atat de mari, Sony a mai declarat ca va lansa si cateva modele mai mici stil “stick” de culori asemanatoare.

Pretul va fi de 30$ pentru modelul de 3500mAh si 90$ pentru cel de 7000mAh in momentul lansarii lor in toamna acestui an. Bineinteles ca ar fi mai usor pentru utilizatori producerea de smartphone-uri cu baterii mai mari astfel incat sa nu avem nevoie de asemenea accesorii, chiar daca acest lucru ar insemna sacrificarea grosimii acestora. Si totusi acest lucru nu se intampla.