Samsung Curved Monitor
Monitoare

European Forum: Samsung a prezentat cele mai noi monitoare

Samsung Curved Monitor

In cadrul evenimentului Samsung European Forum, ce a avut loc la Monaco, Samsung a prezentat cele mai noi monitoare curbate. Evenimentul aduce impreuna inginerii, cercetatorii si directorii companiei, precum si partenerii si clientii, oferindu-le cele mai noi informatii despre tehnologiile dezvoltate de Samsung.

Modelele CF591 si CF390 contin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale si ofera un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flicker free si Eye Saver care mentin intensitatea imaginii si reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului. Tehnologia integrata AMD FreeSync si HDMI sincronizeaza rata de refresh, pentru a reduce lag-ul din timpul vizionarii de continut sau din timpul jocurilor. In plus, modelele CF591 si CF390 au un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, care le permite utilizatorilor sa se bucure de o imagine clara, la cea mai buna calitate. Noile monitoare curbate CF591 si CF390 integreaza un design curbat unic cu un stativ circular. Curbura monitoarelor este de 1800R si corespunde formei naturale a ochiului uman, oferind astfel o experienta mai naturala de vizualizare. Stativul completeaza rama argintie a monitorului CF591 si spatele alb lucios, oferindu-i un aspect elegant. Monitorul CF591 redefineste experienta de vizualizare cu un design fara rama.

Samsung Curved Monitor 2

Monitorul Samsung UE850 UHD ofera o experienta vizuala mai clara si caracteristici ergonomice, care ajuta utilizatorii sa isi finalizeze mai usor sarcinile. Panel-ul folosit este PLS, astfel ca modelele au fost concepute pentru a le permite utilizatorilor sa vizualizeze imagini orizontale si verticale, la unghiuri de pana la pana la 178˚. Cu o rezolutie UHD, de patru ori mai mare decat rezolutia clasica Full HD, monitoarele ofera imagini realiste si pline de culoare. Modelul UE850 ofera un spatiu de lucru mai confortabil, datorita unui stativ cu inaltime reglabila si conexiunilor cu diverse dispozitive.

Samsung Curved Monitor_wireless charging

Avand tehnologia de incarcare wireless integrata, monitorul Samsung SE370 (disponibil in variantele cu diagonala de 23,6 inci si 27 inci) ofera mai multe beneficii si un plus de confort pentru utilizatorii din mediul business. Monitorului SE370 are integrat un dispozitiv de incarcare wireless, cu ajutorul caruia utilizatorii isi pot incarca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de incarcare intr-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor sa evite aglomerarea de pe birou, eliminand nevoia mai multor cabluri si incarcatoare. In plus fata de beneficiile aduse de incarcarea wireless, modelul SE370 include multe dintre functiile de vizualizare ale monitoarelor Samsung, precum modul eye-saver si functia flicker-free. Aceste tehnologii asigura o experienta de vizualizare optima si, in acelasi timp, protejeaza ochii utilizatorilor.