Samsung BLI 2016
Imprimante si scannere

Samsung are cele mai bune imprimante ale anului 2016

Samsung BLI 2016 Imprimantele Samsung primesc acest premiu prestigios inca din 2012. BLI, lider global in evaluarea dispozitivelor si solutiilor de imagistica a documentelor, a recunoscut superioritatea imprimantelor Samsung in ceea ce priveste performanta, designul, eficienta energetica si a costurilor si caracteristicile prietenoase cu mediul, pe care le implica imprimantele Samsung.

„Suntem onorati sa fim recunoscuti drept lideri in oferirea solutiilor de imprimare care contribuie la crearea unui mediu mai productiv si eficient la locul de munca,” a declarat Sungwon Song, Vicepresedinte Senior Printing Solutions Business in cadrul Samsung Electronics. „Samsung ofera solutii de imprimare optimizate pentru spatii de munca inteligente, asadar este imbucurator sa primim recunoastere pentru imprimantele si gama de multifunctionale din partea BLI.”

„Samsung Electronics intelege ca utilizatorii au nevoie de fiabilitate, productivitate si eficienta atunci cand folosesc solutii de imprimare,” a declarat Marlene Orr, director BLI, Office Equipment Product Analysis. „Samsung ofera dispozitive extrem de performante la costuri avantajoase, mentinandu-si pozitia de lider in industria solutiilor de imprimare.”

Mai multe premii BLI 2016 pentru Samsung

De asemena, Samsung a obtinut doua premii BLI 2016 Pick Awards, in cadrul editiei de iarna. Modelul Samsung ProXpress M3825DW a castigat titlul pentru cea mai buna imprimanta A4 dedicata spatiilor de munca de dimenisiuni reduse. Seria ProXpress poate imprima 40 de pagini pe minut, oferind o mai multe functii ideale pentru IMM-uri, cum ar fi platforma web eXtensible Open Architecture (XOA), care permite implementarea rapida a software-ului oferit de parti terte, precum si imprimarea mobila prin intermediul Google Cloud Print.

La categoria imprimantelor A4 pentru spatii de munca de dimensiuni mari a fost aleasa castigatoare seria de imprimante ProXpress M4530, care are o capacitate imprimare de pana la 47 de pagini pe minut. Procesoru dual-core de 1GHz al modelului M4530 ofera puterea si capacitatea necesare de a imprima si copia documente complexe de orice marimi, rapid si usor. In plus, imprimanta le permite companiilor sa isi diminueze costurile operationale si sa economiseasca timp, datorita tamburului si cartuselor rezistente.

Evaluare riguroasa
Premiile anuale BLI recunosc performantele producatorilor care ofera cele mai avansate dispozitive la diferite categorii, in urma rezultatelor a doua luni de testari riguroase in laboratoarele BLI. Cei mai experimentati tehnicieni si analisti BLI selecteaza cele mai performante produse, care obtinut cele mai mari punctaje in urma testelor de laborator.