Monitoare

BenQ XL2730Z noul monitor de gaming cu tehnologie FreeSync

BenQ_XL2730Z_1

Pasionatii de jocuri pot testa noul monitor BenQ XL2730Z la standul BenQ din cadrul Comic Con, unde se pot inscrie la competitii de Mortal Kombat X, Counter-Strike: GO si League of Legends

BenQ a lansat primul monitor de gaming cu tehnologie FreeSync din portofoliul companiei, XL2730Z, in cadrul East European Comic Con 2015, organizat la Bucuresti in perioada 8 – 10 mai. De asemenea, BenQ anunta parteneriatul strategic la nivel regional cu Electronic Sports League (ESL), compania devenind astfel partenerul ESL pentru toate competitiile de gaming organizate in Sud – Estul Europei, inclusiv pentru Campionatul South East Europe, sezonul I, ale carui finale se disputa la Comic Con.

Experienta de joc este acum mai realista ca niciodata multumita rezolutiei QHD (2560x1440p), ceea ce inseamna ca vei putea vedea cu pana la 77% mai multe detalii pe ecranul generos, de 27 de inci, fata de rezolutia Full HD. Rata de refresh de 144Hz, impreuna cu timpul de raspuns mic – 1ms GTG, transforma monitorul XL2730Z in arma suprema pentru competitiile de gaming. Functia Motion Blur Reduction, laudata de jucatorii profesionisti, iti permite imbunatatirea timpului de reactie, in special in cazul jocurilor FPS, unde fiecare milisecunda conteaza.

In plus, datorita tehnologiei VESA DisplayPort Adaptive-Sync, te vei putea bucura de o imagine super fluida, fara intreruperi sau cadre inghetate prin sincronizarea ratei de refresh a monitorului cu cea a placilor video AMD Radeon™ compatibile FreeSync. Astfel, in timpul rularii jocurilor, latenta si defectele vizuale vor fi reduse semnificativ, fara diminuarea performantei procesorului grafic.

Precizia controlului
Noul varf de gama XL2730Z iti ofera o manevrabilitate fara precedent pentru adaptarea oricarui joc la preferintele tale. Acum vei observa chiar si inamicii ascunsi in colturile intunecate ale hartii multumita functiei Black eQualizer, ce ilumineaza zonele obscure, fara supra-expunerea celor luminate, totul pentru a pastra detaliile vitale, care sa-ti permita o reactie rapida. Chiar si intensitatea culorilor poate fi modificata – XL2730Z permite ajustarea acestora pe 20 de niveluri, redand astfel culorile care indeplinesc cerintele si preferintele specifice de vizualizare pentru toate tipurile de jocuri.

Prin functia Display Mode, diagonala display-ului poate fi ajustata de la 17″ pana la 24″W (16:9), optiune utila mai ales in turneele de gaming care impun conditii speciale, iar cu optiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Pentru a satisface fiecare cerinta a gamerilor, BenQ XL2730Z este dotat cu o scala de ajustare cu 14 niveluri de inaltime, dar si cu scale reglabile pentru inclinare si pivotare, astfel incat jucatorii sa poata reproduce reglajul precis al monitorului pana la cel mai mic detaliu, de fiecare data. in plus, pentru obtinerea unui avantaj considerabil in fata oponentilor, optiunea Game Mode Loader ofera posibilitatea incarcarii unor setari de display special create si utilizate de gamerii profesionisti pentru cele mai aclamate jocuri ale momentului.

Experienta captivanta
BenQ XL2730Z dispune de cele mai intuitive moduri de schimbare a setarilor de display, astfel incat experienta de gaming sa fie in totalitate personalizabila. Display Pilot ofera cea mai simpla metoda de realizare a ajustarilor direct pe ecran, in timp ce functia Auto Game Mode detecteaza tipul de joc afisat si poate reconfigura automat setarile de culoare. De asemenea, optiunea Game Mode to Go permite jucatorilor sa salveze modurile de joc pe o unitate flash USB sau prin intermediul unei solutii de cloud, totul pentru a transfera mai usor setarile preferate pe o alta unitate de gaming. in plus, telecomanda S Switch ofera posibilitatea de a naviga rapid prin modurile de joc si meniul monitorului.

Tehnologia Eye-care pentru jocuri: sesiuni de gaming mai lungi
Protectia ochilor, una dintre preocuparile principale ale BenQ in ultimii ani, sta la baza modelului XL2730Z. Monitorul profesional de gaming include tehnologia unica BenQ Low Blue Light de reducere a spectrului de lumina albastra, cauza principala a oboselii ochilor, durerilor de cap si tulburarilor de somn, pentru care multi dintre jucatorii profesionisti folosesc ochelari speciali de protectie. in plus, tehnologia Flicker-free elimina palpaitul la toate nivelurile de luminozitate, crescand performanta jucatorilor prin confort vizual extrem, chiar si dupa sesiuni prelungite de gaming.

Disponibilitate si prezenta BenQ la East European Comic Con 2015
Prezentat publicului larg in premiera la East European Comic Con 2015, monitorul profesional de gaming XL2730Z va avea intre 8 si 24 mai 2015 un pret special de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectati (CEL, eMAG, evoMAG, MediaDOT, PC Garage), oferta valabila in limita stocului disponibil. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ in Romania la un pret recomandat de raft de 3.489 de lei.

Stand Benq Comic Con 2015

Stand Benq Comic Con 2015

Stand Benq Comic Con 2015

In cadrul East European Comic Con 2015, BenQ participa cu 60 de monitoare de gaming, printre care se numara modelul XL2430T, laudat de jucatorii profesionisti si pe care se vor sustine finalele South East Europe Championship, sezonul I.

Mai mult, colaborarea dintre BenQ si Electronic Sports League (ESL) se extinde si la nivel regional, compania devenind partenerul ESL pentru toate competitiile de gaming organizate in Sud – Estul Europei pe parcursul anului 2015.

BenQ, impreuna cu partenerul local IT Direct, este prezent la Comic Con cu propriul stand, unde pasionatii de jocuri pot participa la competitii de Mortal Kombat X, Counter-Strike: GO si League of Legends, titluri jucate exclusiv pe noul monitor de gaming BenQ XL2730Z. Vizitatorii vor avea ocazia sa castige nenumarate premii, printre care si monitoare de gaming BenQ.