Toshiba P32CL12 monitor super wide
Monitoare

Toshiba P32LC12 – un monitor super wide pentru spatiile restranse

Toshiba P32CL12 monitor super wide

Toshiba a lansat de curand un nou monitor super wide, Toshiba P32LC12, cu o diagonala de 80 cm (32”) si in format 32:9. Datorita ecranului unic acest monitor super wide e ideal pentru spatiile business restranse, in companiile cu un biroul de conferinte mic, in mediile comerciale, dar si in cele de transport. Pe noul Toshiba P32LC12 poti stoca si reda fotografii, clipuri video si continut audio cu usurinta, gratie media player-ului integrat, a sistemului de programare a materialelor media si a spatiului de stocare intern.

Rezolutia de 1920×540 ofera o calitate excelenta a imaginilor, iar monitorul poate fi folosit atat in format landscape, cat si portret, ceea ce ii aduce o flexibilitate mare in ceea ce priveste utilitatea si locatia in care este instalat. Ecranul cu retroiluminare LED vine cu un nivel ridicat al luminozitatii, 900cd/m2, ceea ce il transforma intr-un monitor excelent fie ca e un ambient luminos sau unul intunecat. In plus, ecranul IPS LCD ofera un unghi larg de vizualizare.

Un alt atu al noului monitor super wide Toshiba P32LC12 este faptul ca iti pune la dispozitie un spatiu de stocare intern de 4 Gb. Astfel, nu mai ai nevoie neaparat de a folosi un stick sau hard extern pentru a stoca fisierele media. Toshiba P32LC12 vine, de asemenea, si cu optiuni multiple de conectare – HDMI®, DVI si BNC. Media player-ul integrat e usor de folosit, iar sistemul de programare al materialelor media te ajuta sa setezi orarul exact de difuzare al materialelor. Difuzoarele de 5W permit redarea unui sunet clar, ceeac ce va atrage cu siguranta atentia publicului.

Toshiba P32CL12 noile monitoare super wide

Toshiba s-a gandit sa faca din P32LC12 un monitor robust, menit sa reziste pentru o perioada indelungata de timp, indiferent de mediul in care este folosit. Durabilitate lui este sustinuta de ecranul solid IPS LCD si de sistemul inovativ de aerisire fara ventilator, care limiteaza cantitatea de praf ce se infiltreaza in componentele interne. Panoul cu retroiluminare LED asigura un consum mic de energie electrica, ceea ce e merita luat in seama cand e vorba de un monitor de business.

Monitorul super wide Toshiba P32LC12 va fi disponibil din al doilea trimestru al anului 2014.

Toshiba P32CL12 de impact in spatiile mici

In concluzie, Toshiba P32CL12 vine cu:
• Caracteristici ecran: 1920 x 540 IPS LED cu retroiluminare
• Luminozitate: 900cd/m2 max
• Memorie interna: 4Gb
• Media player integrat si sistem de programare a continutului media
• Sistem de aerisire fara ventilator
• Conectori: USB, HDMI®, DVI-I, BNC
• Formate media suportate: WMV, MP4, JPEG, BMP, PNG, MP3, AAC
• Audio: boxe 5W + 5W
• Diagonala ecran: 80 cm (32”)
• Zona vizibila (H x V): 698.4 x 196.45mm