Filme

SISTERS / Surori bune si nebune

Sisters AFISTina Fey si Amy Poehler se reunesc pentru comedia SISTERS / SURORI BUNE SI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre doua surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgenta la casa parinteasca pentru… a-si goli dormitoarele copilariei, caci parintii lor s-au decis ca e timpul sa vanda casa.

Disperate sa reaprinda flacara zilelor lor glorioase de cand erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care sa-i faca pe fostii lor colegi de liceu sa nu le uite niciodata. Ceea ce incepe ca un cocktail civilizat, ca intre adulti, se transforma incet-incet in cel mai salbatic party pe care cele doua surori si invitatii lor, l-au vazut vreodata, dar si intr-o experienta eliberatoare si care le deschide tuturor drumul catre maturizarea adevarata.

Tina Fey este producatoarea comediei, alaturi de Jay Roach (Meet the Parents) si John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producator executiv alaturi de Jeff Richmond si Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).

In ultimele doua decade, o relatie apropiata frateasca s-a format intre cele doua actrite de comedie care s-au cunoscut pentru prima oara la faimoasele trupe din Chicago ImprovOlympic si Second City. Dupa aceea au avut succes ca gazde in cadrul Saturday Night Live si co-staruri in filmul Baby Mama.
In acest proces, unul din cele mai amuzante si iubite perechi din istoria divertismentului a reusit sa captureze atentia colectiva a lumii cu sincronizarea lor inselator de fluida, ironii istete si umor inteligent.

In acest sezon de sarbatoare, TINA FEY si AMY POEHLER se reunesc pentru Surori bune si nebune, noua comedie de la regizorul filmului Pitch Perfect JASON MOORE despre doua surori deconectate ce au fost chemate acasa pentru a-si curata dormitorul copilariei inainte ca parintii lor sa vanda casa. Cutand sa retraiasca zilele de glorie, organizeaza o ultima petrecere in stil licean pentru colegii de clasa, care se transforma intr-o petrecere de pomina de care o gramada de adulti oropsiti chiar au nevoie.

Cand surorile Ellis, responsabila Maura (Poehler) si temperamentala Kate (Fey), primesc vestile de la parintii lor pensionati—Deanna (actrita premiata cu doua premii Oscar®- DIANNE WIEST din Hannah and Her Sisters) si Bucky (JAMES BROLIN din Catch Me If You Can)—ca locuinta lor este de vanzare, ele descopera ca au un week-end la dispozitie pentru a face curatenie in dormitorul lor. Reactia lor? Furie copilaroasa. Pierderea casei Ellis, care reprezinta un talisman pentru surori, le afecteaza pe ambele surori care se lupta cu greutatile pe care viata de adult le-a aruncat in calea lor.

Inapoi in Orlando, pe masura ce trec prin artefactele din anii lor de adolescenta, calatoria lui Maura si Kate printre amintiri le duce catre un plan aparent nebun. In timp ce citesc din jurnalele lor si asculta casete din anii 80, surorile decid ca leacul perfect pentru melancolia lor este o petrecere, ca cele pe care le organizau cand erau in liceu.

Cand ideea lor pentru o reuniune se transforma intr-o petrecere, Kate jura ca se va comporta matur pentru ca proaspata divortata Maura sa se poata distra—cum visa sa faca in liceu. Acum, cele doua surori fie isi vor exorciza demonii la petrecerea secolului… fie vor darama intregul cartier.