Filme

HOW TO BE SINGLE / Cum sa fii singur si fericit

afis_SingurRO comedie despre beneficiile de a nu fi intr-o relatie, HOW TO BE SINGLE / Cum sa fii singur si fericit propune un nou concept de Ziua Indragostitilor, o campanie tematica „Singles Night Out” la cinema, dedicata tuturor celor care nu se grabesc sa-si gaseasca sufletul pereche.

Pe langa o comedie spumoasa despre relatii, complicatii si distractie pe cont propriu, spectatorii care vor achizitiona bilete la filmul „Cum sa fii singur si fericit” in cadrul programului „Singles Night Out” vor mai avea parte de surprize si promotii atractive din partea cinematografelor participante.

Hollywood Multiplex Bucuresti va organiza evenimentul tematic pe data de 11 februarie, odata cu spectacolul de la ora 19:30. Pe 12 februarie Cinema Palace Oradea si Cinema Cortina Oradea se vor alatura campaniei cu spectacolele de la orele 20:00, respectiv 20:30, iar Cinema Happy Focsani, pe data de 14 februarie, cu spectacolul de la ora 22:00.

Regizata de Christian Ditter dupa un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein si Dana Fox, comedia ii mai are in distributie, pe langa Dakota Johnson si Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. si Leslie Mann.

Sunt unii care se bucura de singuratate, altii care sunt de-a dreptul nefericiti si mai sunt si… Alice… si Robin… si Lucy, Meg, Tom sau David…New York-ul este plin de singuratici care tanjesc dupa sufletul pereche, dupa o relatie amoroasa, dupa o idila sau macar ceva asemanator.

Astfel, intre texte de agatat si aventuri de o noapte, toti acesti oameni necasatoriti trebuie sa invete cum sa fie singuri si fericiti intr-o lume in care definitia iubirii se schimba in permanenta. Orasul care nu doarme niciodata poate fi o sursa inepuizabila de distractie pentru cei care vor sti sa se bucure de moment.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „HOW TO BE SINGLE / Cum sa fii singur si fericit” va avea premiera in cinematografele din toata tara, incepand cu 12 februarie.