Philips Xenium V787
Telefoane Mobile

Philips Xenium V787 are baterie de 5.000 mAh si 4G TDD

Philips Xenium V787

China Electronics Corporation a lansat in Romania, Philips Xenium V787, un smartphone dual SIM, compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE.Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonala de 5 inch si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia IPS asigura o vizualizare excelenta din orice unghi.

Smartphone-ul are incorporata o tehnologie noua, SoftBlue, care actioneaza ca un filtru pentru ecran, reducandu-i emisiile produse de lumina albastra cu pana la 86%. Aceasta tehnologie a fost adoptata pentru a proteja ochii si a reduce oboseala, fara, insa, sa afecteze calitatea imaginilor afisate pe ecranul telefonului.

Pus in valoare de Android 5.1 Lollipop, Philips Xenium V787 vine echipat cu o platforma mobila complet personalizabila, deschisa unei game largi de aplicatii si functii inteligente. Noul smartphone are un procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biti, o memorie interna de 2GB RAM si 16 GB ROM. Philips Xenium V787 are un slot pentru carduri de memorie de pana la 128 GB.

Philips Xenium V787 are o baterie de 5.000 mAh care ofera o durata de functionare de pana la 24 de ore, in convorbire si pana la 36 de zile, in regim stand-by. De asemenea, Philips Xenium V787 este echipat cu functia 2A de incarcare rapida si se poate transforma intr-o baterie externa care incarca alte dispozitive.Pentru a te ajuta sa conservi bateria atunci cand ai nevoie, Philips Xenium V787 vine cu functia de Power-saving care opreste functiile Wi-Fi, GPS si Bluetooth si reduce intensitatea luminoasa a afisajului de pe ecran.

Noul terminal este dotat cu o camera principala PDAF (phase detection autofocus), de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde si blitz si o camera frontala de 5 megapixeli, utila pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. In comparatie cu focalizarea automata traditionala, cu senzor de detectie, PDAF este mult mai rapida si poate focaliza cu o precizie mai mare. Astfel fotografiile vor arata mai bine chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Pozele sau inregistrarile video pot fi, apoi, vizionate si pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.

Philips Xenium V787 va fi disponibil in oferta Digi Mobil si a altor retaileri specializati. Pretul de vanzare recomandat este de 1.299 Ron.