EPSON
Noutati

Epson isi extinde gama cu peste 40 de produse

EPSON

• Epson EH-TW9100W, cel mai avansat proiector care transmite imagini Full HD (1080 p) 3D printr-o conexiune Wireless
• Noi modele de imprimante cu rezervor de cerneala de mare capacitate si cu tehnologie de alimentare rapida cu cerneala (CISS)
• Noua gama de imprimante Expression pentru utilizatorii individuali si noile modele WorkForce pentru consumatorii business

Bucuresti, 27 septembrie 2012 – Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza peste 40 de produse, adresate tuturor categoriilor de utilizatori: de la consumatori individuali, intreprinderi mici si mijlocii, firme cu nevoi de printare avansate, pâna la specialisti din domeniul semnalisticii si companii care activeaza in domeniul HORECA.

Cinefilii pasionati vor fi incântati de Epson EH-TW9100W, proiectorul ideal pentru a transpune experienta din sala de cinematograf in confortul propriei sufragerii. Acest nou model, echipat cu cea mai avansata tehnologie wireless, ofera imagini Full HD (1080p) 2D si 3D deosebit de clare. Utilizatorii pot conecta in mod direct laptop-urile si Blu-Ray player-erele prin Wi-Fi sau, in mod alternativ, dispozitivele care nu suporta aceasta tehnologie pot fi conectate la transmitatorul HD al proiectorului.

Totodata, Epson intra pe piata româneasca cu noile proiectoare din gama Z, cu o luminozitate de 10.000 ANSI lumeni, ideale pentru salile de conferinta, pentru muzee, pentru amfiteatrele din universitati, pentru spatiile comerciale sau pentru segmentul institutional.

Epson lanseaza si o gama completa de imprimante adresate nevoilor diferitelor categorii de utilizatori. Noile modele ies in evidenta prin dimensiunile reduse, consumul energetic scazut si prin implementarea tehnologiilor de ultima ora care asigura functionarea lunga si manipularea usoara a imprimantelor.

Epson L

Noile imprimante Epson L110, L210, L300, L355 si L550

Seria de imprimante L se adreseaza utilizatorilor individuali (de exemplu studentii) si firmelor mici care printeaza in volume mari si pun accent, pe langa calitate, si pe costurile de tiparire. Noile modele sunt cu 12% mai mici si pot tipari cu cerneala initiala pâna la 12.000 de pagini monocrom si 6.500 de pagini color. Pe langa instalarea simpla, multifunctionalele L355 si L550 ofera functii avansate precum conectivitatea Wi-Fi. Pentru cei care au nevoie doar de imprimare monocroma, Epson lanseaza gama de imprimante CISS M in 2013. Acestea vor avea recipiente de cerneala de 140 de ml si costuri de listare extrem de scazute: doi euro pentru 1.000 de pagini.

Expression Premium XP

Epson Expression Home, Photo si Premium

Noua gama de imprimante compacte cu jet de cerneala Expression este echipata cu o serie de caracteristici care asigura o mai mare diversitate a imprimarilor la domiciliu. Expression Home raspunde celor mai frecvente nevoi ale utilizatorilor oferind conectivitate Wi-Fi, copiator si scanner. Expression Photo se adreseaza pasionatilor de fotografie care vor sa realizeze printuri durabile si de calitate. Gama Expression Premium Series este ideala pentru familiile care isi doresc tot ce este esential in materie de imprimare a fotografiilor si a documentelor la domiciliu. Noua gama de imprimante functioneaza cu noile cerneluri Claria, care ofera cea mai buna calitate a printurilor la cele mai avantajoase costuri.

Epson WorkForce Pro

Epson WorkForce si WorkForce Pro

Aceasta gama de imprimante se adreseaza utilizatorilor business, oferind printuri rezistente la umezeala si cu uscare rapida, datorita cernelurilor DURABrite Ultra Ink. Noile modele se disting prin dimensiunile mai compacte si prin introducerea unor tehnologii precum suita Epson Connect, Google Cloud Print si Apple AirPrint. In plus, datorita rezervoarelor de cerneala individuale, imprimantele Epson WorkForce si WorkForce Pro ofera flexibilitate si fiabilitate in utilizare.

Epson SureColor SC

Imprimante large format

SureColor SC-S36010, SC-S56010 si SC-S76010 se adreseaza profesionistilor din domeniul tiparului, alaturi de noile SureColor SC-T3000 si SC-T5000 concepute pentru utilizarea CAD, GIS si POS. Creata pentru a oferi printuri de cea mai buna calitate fara a dauna mediului inconjurator, Epson SC-S30610 propune cel mai mic cost de exploatare si permite extinderea gamei de servicii oferite de firmele de productie publicitara, de cele specializate in producerea de semnalistica, de copy shop-uri si de centrele dedicate reproducerilor de arta.

Pentru mai multe informatii despre produse vizitati pagina http://www.epson.ro/.