Filme,  Stiri Filme

Vedetele au infruntat „The Finest Hours: Furtuna Extrema”

Ilinca Vandici

Vedetele Ilinca Vandici, Tily Niculae, Andrei Leonte, Oana Tache, Daniel Nitoiu & Marina Neagu, Raluca Stirbet, Dorin Chiotea si Dan Cruceru, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au infruntat forta dezlantuita a naturii pe apa, urmarind in avanpremiera speciala filmul „The Finest Hours: Furtuna Extrema”, la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni.

„The Finest Hours: Furtuna extrema” este un thriller de actiune eroic, bazat pe o extraordinara poveste adevarata. Cea mai grozava actiune de salvare intreprinsa de o ambarcatiune mica, din istoria Pazei de Coasta, este prezentata in 3D, IMAX 3D si 4DX, filmul transportand publicul chiar in mijlocul actiunii si creand o experienta cinematografica complet captivanta, de proportii epice.

„The Finest Hours: Furtuna extrema” pune accentul pe vointa omului drept cea mai importanta arma a sa. Acesti tineri, cu diferite niveluri de experienta (sau lipsa a ei), isi infrang propriile frici si dau piept cu unele dintre cele mai distructive forte imaginabile ale naturii, pentru a reusi, in final, lucruri pe care le credeau imposibile. „Este o poveste reala despre oameni reali si despre ce sunt acestia capabili sa faca, si cum salvarea vietilor lor si ale altora ii ajuta sa-si inteleaga propriile forte”, spune Casey Affleck.

Filmul „The Finest Hours: Furtuna extrema” este distribuit de Forum Film Romania si are premiera pe 29 ianuarie 2016, fiind distribuit in format 3D, IMAX 3D si 4DX.