Monitoare

ISE 2016: MMD va prezenta noile monitoare cu rezolutie 5k

Philips_241P6VPJKEB_00-_1

In cadrul ISE 2016 MMD va sa prezenta noi monitoare Philips cu rezolutie 5K si tehnologie SoftBlue (protectie ridicata a ochilor).Targul comercial Integrated System Europe (ISE) este o conventie ce are loc in perioada 9-12 februarie in Amsterdam si prezinta sisteme electronice profesioniste si AV.

Una dintre atractiile ce vor fi prezentate la targ este noul Philips LCD 275P4VYKEB de 27 inci cu rezolutie UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5.120 X 2.880), aceasta noua tehnologie a rezolutiei 5K ofera de patru ori mai multa informatie per inci in comparatie cu rezolutia Quad HD, oferind imagini de o claritate incredibila. Acest nou model este echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigura un nivel de 99% al etalonarii spectrului AdobeRGB, plus un milliard de culori. Pe langa culorile incredibil de clare si rezolutia pe care le ofera, monitorul a fost atent construit pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune conditii chiar si atunci cand folosesc camera web, ori setarile MultiView pentru impartirea ecranului in functie de aplicatiile si programele folosite. Monitorul vine echipat cu boxe, ecran anti-reflexie si tehnologia Flicker-free (anti scintilatie) pentru reducerea oboselii ochilor.

Un alt nou monitor cu rezolutie mare ce va fi prezentat este modelul 241P6VPJKEB. In ciuda dimensiunii sale modeste de numai 23,8 inci, monitorul aduce un sentiment real de spatiu utilizatorilor de PC-uri, datorita claritatii si exactitatii rezolutiei 4K. De asemenea monitorul ofera peste 1 miliard de culori ce ating 99% din standardul spectrului SRGB, plus microfon si o camera web incorporate.

Reprezentant in seria modelelor ce urmeaza sa fie prezentate la ISE 2016 in Amsterdam este si modelul 241P6EPJEB de 24 inci ce vine echipat cu cea mai noua tehnologie SoftBlue. Tehnologia SoftBlue protejeaza ochii si reduce oboseala acestora, atenuand impactul si efectul nociv pe care lumina albastra il are, fara ca exactitatea si calitatea culorilor originale sa aiba de suferit. Drept urmare, utilizatorii au parte de un nivel ridicat de protejare a ochilor in timp ce calitatea culorilor ramane fidela si la un nivel profesional.

Lista MMD nu se termina aici, la stand urmand sa fie prezente si doua USB Docking Monitors de 21,5 inci (221S6QUMB) si 23 inci (231P4QUPES). Datorita conexiunii Ethernet, atasarea oricaror alte dispozitive, ca echipamentele de retea, pentru intranet si Internet se poate face printr-un singur cablu USB (one-plug access).