Samsung Remote Fax
Stiri

Samsung a lansat aplicatia de imprimare Remote Fax

Samsung Remote Fax

Samsung Printing Solutions a lansat Remote Fax, o noua aplicatie de imprimare, care imbunatateste functia fax, reducand in acelasi timp costurile de intretinere ale imprimantei.

Datorita aplicatiei Remote Fax, utilizatorii nu vor fi nevoiti sa instaleze kituri aditionale de fax sau linii PSTN (Public Switched Telephone Network – retea de telefonie publica comutata) pentru a utiliza functiile faxului. Acest lucru le permite companiilor sa îsi diminueze costurile de instalare si sa gestioneze mai eficient costul total de proprietate.

Noua aplicatie permite functionarea faxului de pe mai multe unitati de imprimare, folosind un singur server si un singur kit de fax sau o linie PSTN.

„Samsung continua sa depaseasca asteptarile utilizatorilor prin oferirea de produse de imprimare eficiente si usor de utilizat,” a declarat David SW Song, Vicepresedinte Senior Printing Solutions Business, Samsung Electronics. „Aplicatia Remote Fax va oferi mai multa eficienta si accesibilitate.”

Remote Fax este prima aplicatie platita disponibila pentru dispozitivele Samsung de imprimare, reprezentând începutul unui nou model de business pentru dealerii si partenerii de afaceri Samsung.

Aplicatia Remote Fax este compatibila cu dispozitivele de imprimare Samsung cu interfata Smart Centre, inclusiv cu seria de imprimante multifunctionale MX7.

Remote Fax poate fi descarcata din Samsung Printing App Center: https://printingapps.samsung.com/apps