Stiri

HTC ONE anunta update-ul la Android 4.2.2

HTC anunta update-ul la cea mai recenta versiune Android, 4.2.2 Jellybean, pentru HTC One, cu HTC Sense 5 imbunatatit. Actualizarea va fi disponibila in al treilea trimestru din 2013.

Actualizarea Sense face ca experienta utilizatorului sa devina si mai personala, direct pe ecranul de pornire. Apreciata la scara larga, functia HTC BlinkFeed se imbogateste cu continut prin integrarea cu Instagram, oferind un flux de informatii relevante, direct pe ecranul principal. Utilizatorii vor regasi, de asemenea, mai multa flexibilitate in personalizarea modului de afisare a informatiilor pe ecran.

Acest update imbunatateste, de asemenea, functionalitatile multimedia, cu HTC Music Channel optimizat si mult mai versatil, la care se adauga capacitatea de blocare a focalizarii si a expunerii in aplicatia dedicata camerei foto. In plus, utilizatorii vor gasi de doua ori mai multe teme pentru crearea de video highlights la nivel profesional pentru evenimentele din galerie, o completare perfecta pentru camera Ultrapixel. Totodata, acum, aplicatia HTC Sense TV permite utilizatorilor sa sorteze listarea canalelor in aceeasi ordine ca pe telecomanda televizorului.

Mai mult, in Android 4.2.2 sunt incluse si functiile Daydream, Quick Settings si widget-uri pentru lockscreen.

Pe langa aceasta actualizare, HTC One devine primul echipament certificat HTCpro in EMEA, proiectat pentru a depasi asteptarile clientilor de business si oferind solutii sigure si flexibile managerilor IT responsabili de integrarea telefoanelor. In aceasta calitate, noul HTC One ofera companiilor mari functii precum securizare sporita prin criptare 256-bit, politici de securizare a parolelor, stergerea datelor de la distanta si o serie de capabilitati de productivitate oferite prin HTC Sense. Datele sunt protejate prin conexiuni securizate ce permit conectarea VPN (virtual private network), incorporand suport PSD VPN de la Mocana Corp. In plus, solutiile flexibile de management al telefoanelor mobile pentru securizare, configurare si audit de date necesare in companii, vor fi disponibile gratie parteneriatelor strategice cu principalii jucatori din aceasta industrie. Intre acesti parteneri ii numim pe AirWatch si MobileIron, iar solutiile ofera clientilor business si managerilor IT securitate mobila si controale de management de top.

Phil Blair, presedinte HTC EMEA: “Pentru utilizatorii HTC One, cel mai bun telefon din lume a devenit si mai bun. HTC BlinkFeed si camera HTC UltraPixel au redefinit experienta mobila si, prin aceste functionalitati extra, asigura integrare si personalizare si continua sa ridice stacheta.

David Jaeger, director executiv HTCpro, HTC Corporation: “Consumatorii isi doresc libertatea de a alege telefonul de serviciu, iar companiile doresc sa se asigure ca echipamentele alese sunt potrivite nevoilor specifice mediului corporate. Ca prim echipament certificat HTCpro, noul HTC One, apreciat la scara larga de catre critici, ofera stil si substanta datorita inovatiei de varf, intr-un model perfect pentru companii, care permite integrarea a tot ceea ce trebuie sa faci atat la birou, cat si in viata de zi cu zi.”