FITsYOU
Accesorii Telefoane Mobile

Bratara de sanatate FITsYOU este exclusiv la Telekom

FITsYOU

Telekom Romania anunta lansarea bratarii FITsYOU, primul gadget de sanatate din portofoliu.

Dispozitivul de fitness dezvoltat exclusiv pentru Deutsche Telekom monitorizeaza orele de somn, numarul de pasi, consumul de calorii si, in acelasi timp, notifica apelurile si SMS-urile primite. In perioada 15-21 decembrie, bratara FITsYOU va fi oferita gratuit la orice comanda online pe www.telekom.ro care contine un abonament de voce sau date Telekom (activare noua sau reinnoire pe o perioada de 12 sau 24 de luni).

Disponibila in patru variante de culoare, bratara FITsYOU functioneaza ca pedometru, monitorizand pasii, distanta parcursa si raportand statistici despre numarul de calorii consumate, si furnizeaza informatii despre calitatea somnului in baza unor algoritmi ce analizeaza toate informatiile colectate de catre senzori. De asemenea, aplicatia FITsYOU permite distribuirea, prin retelele de socializare, a rezultatelor sportive personale si a starii de spirit a utilizatorului.

Design-ul bratarii este unul minimalist ce asigura un maxim de confort si lejeritate in purtare, greutatea acesteia fiind de numai 18.6 grame.

Noul fitness tracker se conecteaza la smartphone prin Bluetooth, iar aplicatia FITsYOU se poate descarca gratuit din AppStore (iOS) si PlayStore (Android). Accesoriul este compatibil cu toate dispozitivele cu sisteme de operare Android versiunea 4.3 sau ulterioara, respectiv iOS versiunea 7.1. sau ulterioara.

„Bratara FITsYOU powered by Telekom este un accesoriu util persoanelor active, care practica sportul sau care pur si simplu sunt curioase sa afle infomatii si statistici despre propriul stil de viata. Intr-o lume a deadline-urilor stranse si a orelor tot mai multe petrecute in fata calculatoarelor, bratara FITsYOU ne provoaca sa ne auto-evaluam si ne aminteste cat de importante sunt miscarea si odihna pentru o viata echilibrata”, a declarat Alin Jantea, Manager, Hardware Management, Telekom Romania.

Bratara poate fi achizitionata la liber la pretul de 69 lei, TVA inclus, din magazinele Telekom si Germanos, si online pe www.telekom.ro.