Alte gadgeturi

Sony a lansat in Romania castile h.ear si Walkman-urile din seria A20

h.ear_on_A20_Y

Sony a lansat astazi in Romania noua gama audio Hi-Res care include castile h.ear on si Walkman-urile din seria A20, disponibile intr-o gama variata de culori.

Audiofilii se pot bucura de muzica preferata la o calitate superioara datorita standardului Hi-Res Audio care reda melodiile in format digital mai fidel ca niciodata, aducand artistii mai aproape de fani.

Sony si-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultima generatie si prin colaborari cu artisti din intreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. In Romania, Sony colaboreaza in acest sens cu formatia Byron, care a inregistrat ”Eternal Return”, primul album al unei trupe romanesti in format Hi-Res in celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.

Compatibilitatea Hi-Res Audio si acuratetea bass-ului sunt completate de difuzorul HD de 40mm care reproduce sunete de pana la 60kHz, in timp ce bobinele usoare din fir de aluminiu placat cu cupru redau fidel tonurile inalte. Pentru a oferi cea mai buna experienta audio si un sunet clar, diafragmele au fost acoperite cu titan, reducand astfel la minim vibratiile nedorite. Mecanismul de pliere si cablul detasabil de strangere permit impachetarea in siguranta a castilor in saculetul inclus in pachet.

In acelasi timp, castile au fost create pentru a fi purtate drept accesorii de moda. Utilizatorii pot alege din cinci nuante intermediare de culori.

Castile “h.ear on” in cinci nuante de culoare

Castile cu banda Sony “h.ear on” pun in valoare stilul urban. Conceptul estetic al designerilor Sony a fost “O Singura Forma – O Singura Culoare”. Fiecare componenta a castilor a fost fabricata in mod special, astfel incat produsul final sa fie un ansamblu armonios, cu imbinari practic invizibile.

Castile Sony h.ear on vin in cinci nuante atemporale, tonuri de culori puternice care vor deveni cu siguranta un atu pentru orice outfit. Castile de culoare rosu-cinabru sunt ideale pentru audiofilii pasionati de dans si ritmuri latine. Nuanta galben-lime aduce aminte de neoanele din cluburi, de cocktail-urile racoritoare de vara si mirosul oceanului, in timp ce o nuanta de albastru-viridin adauga o doza de unicitate chiar si celor mai banale tinute. Sofisticatul roz-Bordeaux ofera o stralucire feminina, in timp ce castile cu nuanta negru-carbune sunt alegerea potrivita pentru adeptii stilului minimalist si elegant, clasic.

Seria h.ear on este completata de castile intra auriculare „h.ear in NC”, de asemenea, colorate in aceleasi cinci nuante de culoare. Pentru o imersiune muzicala completa si o experienta audio perfecta chiar si in cele mai zgomotoase locuri, Sony a echipat castile intra auriculare cu dublu senzor activ de detectare a zgomotului si cu tehnologii AI automate de anulare a zgomotului care filtreaza sunetele nedorite timp de pana la 16 ore. Astfel “h.ear in NC” sunt primele casti intra auriculare compatibile Hi-Res Audio cu tehnologie digitala de filtrare a zgomotului.

Walkman-ul NW-A25HN/NW-A27HN

Noul Walkman NW-A25HN/NW-A27HN mentine standardul ridicat impus anterior de Walkman-ul NWZ-A15 si ofera in continuare toate caracteristicile traditionale ale unui gadget Hi-Res Audio venind cu imbunatatiri importante. Castile dedicate, compatibile Hi-Res Audio, cu tehnologie de anulare a zgomotului, special create pentru Walkman-ul Hi-Res, le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica lor preferata indiferent de zgomotele exterioare.

Imbunatatirile amplificatorului digital Sony S-Master HX fac ca muzica sa sune mai clar si in acelasi timp mai dinamic. Totodata, tehnologia DSEE HX imbunatateste calitatea fisierelor comprimate precum MP3, aducandu-le aproape de calitatea Hi-Res Audio.

Walkman-ul NW-A20 e disponibil in aceleasi cinci culori vibrante. Folosind castile Sony “h.ear on” impreuna cu noul Walkman, utilizatorul are parte de o experienta audio superioara produselor obisnuite de pe piata. Instrumentele si vocea, chiar si respiratia dintre versuri vor fi foarte clar evidentiate datorita tehnologiei Hi-Resolution Audio. Melodiile favorite vor putea fi ascultate exact asa cum a intentionat artistul atunci cand le-a inregistrat in studio.

Continutul Hi-Res Audio poate fi redat si de pe smartphone-urile Sony Xperia, dar si de pe alte smartphone-uri compatibile.