Samsung microSD PRO Plus 128 GB
Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

Samsung a lansat cardul microSD PRO Plus de 128 GB

Samsung microSD PRO Plus 128 GB

Samsung a lansat noul card de memorie microSD PRO Plus cu capacitate de 128 GB.

Dezvoltat cu tehnologia Samsung MLC NAND flash, cardul de memorie stabileste un nou standard al solutiilor de memorie avansate, oferind cea mai rapida viteza si cea mai mare capacitate de stocare disponibila pe piata solutiilor de memorie dedicate utilizatorilor de drone, smartphone-uri premium, camere foto DSLR si a celor video de actiune, cu functii de inregistrare si redare la calitate 4K.

Prin noul card de memorie de 128 GB, Samsung le ofera utilizatorilor cea mai avansata solutie de stocare pentru cardurile de memorie, care salveaza cu usurinta continut video complex, la rezolutie maxima, fotografii si alt tip de continut multimedia, pentru a fi folosit pe dispozitivele mobile.

„Odata cu dezvoltarea dispozitivelor avansate, precum camerele de actiune si dronele, utilizatorii isi doresc mai mult de la cardurile de memorie. Am observat o crestere a inregistrarilor si a redarilor de videoclipuri 4K si, in consecinta, o crestere a cererii de solutii de memorie mai rapide. Lansarea cardului microSD PRO Plus de 128 GB consolideaza pozitia Samsung pe piata solutiilor de memorie avansate, venind in intampinarea nevoilor utilizatorilor.” a declarat Un-Soo Kim, Vicepresedinte Senior Branded Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics.

Cardul de memorie PRO Plus de 128 GB este cel mai nou model al seriei Samsung PRO Plus, lansata in luna mai 2015, odata cu versiunile cu capacitate de 32 GB si 64 GB. Cadul de memorie de 128 GB se bazeaza pe tehnologia memoriilor MLC NAND flash, UHS-I Speed Class 3 (U3) si Speed Class 10, oferind cele mai rapide viteze de pe piata, citire de pana la 95 MB/s si scriere de pana la 90 MB/s.

Noul card de memorie microSD PRO Plus de 128 GB este ideal pentru smartphone-urile si tabletele premium si indeplineste standardele de securitate, capacitate, performanta si cerintele de protejare ale mediului inconjurator pentru electronicele audio-video, camerele video de actiune si drone. Noul card de memorie a fost dezvoltat pentru a gestiona stocarea si transferul fotografiilor, precum si inregistrarea si redarea videoclipurilor 4K UHD. Are o capacitate de inregistrare de pana la 3 ore si 50 de minute de continut video 4K UHD sau 16 ore si 20 de minute de continut video Full HD cu camerele de actiune. In plus, cardul microSD PRO Plus de 128 GB poate stoca maximum 10.940 de fotografii sau 30.670 de melodii in format MP3, in functie de setarile si configurarile realizate de utilizatori.

In plus, cardul este compatibil cu orice dispozitiv ce dispune de un slot microSD si a fost dezvoltat cu cele mai noi tehnologii Samsung 4-proof, fiind rezistent la apa (IEC 60529, IPX7), rezistent la temperaturi extreme, rezistent la raze X, avand si rezistenta magnetica. Mai mult, vine cu o garantie de 10 ani si este garantat sa reziste temperaturilor de operare intre -25°C si 85°C (-13°F si 185°F) si temperaturilor de non-operare intre -40°C si 85°C (-40°F si 185°F). Datele salvate pe card nu vor fi afectate de razele X si vor rezista unei forte magnetice de pana la 15.000 Gauss – echivalentul unui scanner de rezonanta magnetica avansat.

Samsung a lansat cardul de memorie microSD PRO Plus de 128 GB in peste 50 de piete din Europa si din alte regiuni, precum China, Coreea, SUA si altele.