Connected Vehicle Cloud
Auto

Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost premiata de catre GSMA

Connected Vehicle Cloud

Ericsson Connected Vehicle Cloud este cea mai completa platforma de masini conectate din industria auto din lume. Ea ajuta sa conecteze vehiculele si ocupantii lor cu producatorii auto, dealeri auto, autoritati de trafic, operatori mobili, service-uri, furnizori de continut si media. Toate partile implicate in ecosistemul auto si tehnologic pot ajunge la soferi si pasageri in noi moduri, transformand, astfel, experienta de condus, imbunatatind siguranta pe drum si oferind noi oportunitati de business. Connected Vehicle Cloud conecteaza deja sute de mii de autoturisme Volvo din Europa, China si America.

Solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud a fost recunoscuta de catre GSMA prin premiul Global Mobile Award 2015. Prestigiosul program de premii onoreaza excelenta si inovatia din industria mobila. Castigator al categoriei de inovatie in domeniul auto, Connected Vehicle Cloud s-a remarcat prin imbunatatirile aduse modului in care se implementeaza masinile conectate.

Connected Vehicle Cloud 2

„Ii felicit sincer pe toti castigatorii celei de-a douazecea editie a Global Mobile Awards”, a spus John Hoffman, CEO GSMA Ltd. „Castigatorii nostri fac parte din acel grup select de inovatori, pioneri si lideri ai industriei mobile care au castigat aceste premii in ultimele doua decenii, multi dintre acestia schimband fundamental industria si modul in care comunica lumea.”

O componenta importanta a ofertei Ericsson de solutii pentru transportatori si industria auto, solutia Ericsson Connected Vehicle Cloud are la baza platforma Ericsson Service Enablement si va conecta dezvoltatorii de aplicatii, organizatiile guvernamentale, companiile, producatorii auto si utilizatorii. Ea va sustine chiar si cele mai complexe cerinte de scalabilitate, securitate si flexibilitate in industria auto globala. Rezultatul este o experienta de condus diferita si mai multe oportunitati pentru jucatorii din ecosistemul auto.