Filme

BIG GAME / Tinta: Presedintele

Big GameOskari e un băiat timid de 13 ani care își urmează temător soarta. Tradiția poporului său spune că a venit timpul ca băiatul, la fel ca strămoșii lui, să petreacă o zi și o noapte singur în sălbăticie. Înarmat doar cu un arc cu săgeți, el trebuie să se întoarcă din pădure cu un trofeu care să fie dovada că a devenit bărbat.

Singur și înspăimântat, băiatul rătăcește printr-o pădure imensă când aude un zgomot asurzitor. Grăbindu-se să vadă ce se întâmplă, Oskari descoperă o capsulă de salvare, dar și că aparține avionului care transportă cel mai puternic om al lumii – Air Force One, iar înăuntru se află un om grav lovit… E însuși președintele Statelor Unite!

Teroriștii care au provocat prăbușirea avionului împânzesc cerul pentru a-l repera pe președinte, hotărâți să-l răpească.

Acum, soarta președintelui Statelor Unite stă în mâinile unui băiat de 13 ani. Angrenați într-un joc de-a șoarecele și pisica, Oskari și președintele fac echipă pentru a putea supraviețui celei mai terifiante nopți din viața amândurora.

Filmul BIG GAME / Tinta: Presedintele e bazat pe povestea originală scrisă de JALMARI HELANDER și PETRI JOKIRANTA.