Auto

Parrot CK pentru un sunet de calitate cand esti la volan

CMK_parrot_ck3000_black05.jpg.600x2000_q85

Pentru şoferițele permanent conectate, care nu vor să rateze niciun apel important şi care ştiu cât de important este un sunet clar şi puternic, Falcon Electronics recomandă sistemele car kit din gama Parrot CK: Parrot CK3100 LCD şi Parrot CK3000 Evolution, care se integrează perfect cu sistemul audio al maşinii.

Produsele din gama Parrot CK au dimensiuni reduse şi oferă toate funcţiile unui sistem hands-free de înalt profesionalism şi un sunet de calitate. Sistemele se conectează rapid, prin Bluetooth, iar apelurile vocale se pot accepta sau respinge fără a atinge telefonul mobil, doar prin intermediul funcţiei de recunoaştere vocală şi a etichetelor vocale. Apelurile sunt transmise Full Duplex către boxele autovehiculului, ceea ce asigură posibilitatea unei comunicări simultane, dar şi o calitate audio foarte bună, atât pentru şofer, cât şi pentru celălalt apelant. În plus, sunetul de fundal este filtrat, astfel încât audiția să fie clară şi fără interferenţe.

Parrot CK3100 LCD este un sistem car kit prevăzut cu un ecran LCD monocrom, care afișează foarte vizibil agenda telefonică şi numele apelantului. Permite sincronizarea cu până la 5 telefoane și 5000 de contacte.

Preț recomandat de vânzare Parrot CK3100 LCD: 629 lei, TVA inclus

Parrot CK3000 Evolution, un sistem car kit cu un design minimalist, care poate fi instalat cu uşurinţă. Permite sincronizarea cu până la 3 telefoane și 450 de contacte.

Preț recomandat de vânzare Parrot CK3000 EVOLUTION: 449 lei, TVA inclus

Sistemele car kit Parrot CK necesită instalare. Aceasta se poate realiza în showroom-urile proprii Falcon din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, dar şi în cele ale partenerilor.