HD-SP1
Periferice

Sony HD-SP1 e noul HDD de 1TB rezistent la socuri

HD-SP1

Sony a lansat un nou hard disk extern, modelul HD-SP1 cu capacitate de 1TB, rezistent la socuri.

Datorita carcasei de protectie din cauciuc si a designului robust, HD-SP1 poate stoca datele in siguranta, chiar si in conditii extreme, cum ar fi filmarea unui documentar intr-o padure tropicala sau o expeditie montana.

HD-SP1 - 2

Noul hard disk extern Sony dispune de o carcasa cauciucata durabila, rezistenta la stropire (IPX2), praf (IP5X) si cazaturi. Hard disk-ul rezista la cazaturi de pana la 1,2 metri, protejand datele de daune in conditii extreme. Durabilitatea HDD-ului HD-SP1 faciliteaza salvarea fisierelor indiferent de mediul in care este folosit, in timp ce dimensiunile reduse permit transportarea cu usurinta a fisierelor.

Caracteristicile de securitate si software-ul le garanteaza utilizatorilor transferul de date rapid si sigur, atunci cand sunt in miscare. Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o functie hibrida de backup. Astfel, functia de back-up automat se activeaza atunci cand hard disk-ul este conectat, salvand proiectele importante ale utilizatorului fara ca acesta sa depuna un efort suplimentar. Atunci cand hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu serviciile de cloud precum Dropbox si Google Drive poate salva temporar fisierele in cloud, asigurand stocarea informatiilor in conditii de siguranta maxima.

HD-SP1 - 3

Alte caracteristici ale software-ului includ Password Protection Manager, dedicat maximizarii securitatii si Data Transfer Accelerator, care permite salvarea si stocarea rapida a tuturor datelor (500MB in 7 secunde) pe hard disk-ul de 1TB.

HD-SP1 este o optiune rapida si sigura de stocare a informatiilor, pe fondul durabilitatii si a caracteristicilor de securitate, dar si a conectarii prin USB de mare viteza. Noul HDD extern HD-SP1 este disponibil din luna octombrie 2015 in culoarea albastru regal, la un pret recomandat de 499 de lei.