Top mwc 2015
Gadgeturi

Top cele mai cool lansari MWC 2015

Top mwc 2015

Zilele acestea au avut loc o serie de lansari a celor mai inovative solutii mobile din ultimul timp in cadrul targului tehnologic mobil MWC 2015 de la Barcelona. Pentru ca gadget-urile sunt multe si ne-ar fi aproape imposibil sa le enumeram pe toate ne-am decis sa va facem un Top MWC 2015 cu cele mai tari gadget-uri de la targ.

Iata si solutiile propuse de noi pentru voi:

1. Samsung Galaxy S6
Top mwc 2015

Cel mai asteptat dispozitiv mobil de la targul MWC 2015 si cu siguranta ati fost impresionati cum am fost si noi de contructia acestuia, performanta lui dar si de inovatiile sale precum amprenta folosita cu ajutorul butonului home sau ecranul curbat pe doua margini caracteristic modelului S6 Edge.

2. LG G Watch Urbane
Top mwc 2015

Ati cautat aproape perfectiunea si accesibilitatea unui ceas destept su sistem de operare propriu si nu mai aveti rabdare pana la aparitia Apple Watch? Atunci LG G Watch e alegerea pe care trebuie s-o faceti. Un ceas care s-a remarcat la MWC 2015 si multa lume s-a inghesuit sa-l butoneze pe langa alte dispozitive de top.

3. Proiectul Ara
Top mwc 2015

Google a fost prezent la MWC 2015 cu telefonul lor modular Ara. Are reprezinta probabil viitorul smartphone-urilor mobile si un nou fel de a privi telefonul din mana. Componente care pot fi imbunatatite, schimbate, fara grija unei incompatibilitati si fara a sta cu frica in san ca acum viitor telefonul meu este din nou demodat.

4. PuzzlePhone
Top mwc 2015

PuzzlePhone este varianta europeana a proiectului Ara ce apartine americanilor. Daca acesta va reusi sa-i faca concurenta ramane de vazut. Cert e ca PuzzlePhone e bazat pe un concept mai simplu decat Ara. Doar 3 componente sunt interschimbabile si usureaza munca utilizatorului astfel ca acesta poate face upgrade la telefon mult mai usor: ecran, placa baza si baterie. Personal sper ca PuzzlePhone sa ia fata celor de la Google, demonstrand in proces ca si Europa poate crea lucruri inovatoare si de succes.

5. Dispozitivele Jolla care au la baza Sailfish 2.0
Top mwc 2015

Jolla a adus la MWC 2015 un concept nou de telefon cu un sistem de operare proprietar ce a ajuns acum la versiunea a 2-a numita Sailfish. Producatorul promite update a OS-ului la fiecare 2 saptamani si aduce o serie de imbunatatiri acestuia fata de prima versiune.

6. Crystalusion

Top mwc 2015

Crystalusion este un nou tip de protectie pentru smartphone-uri. Prezentat la MWC 2015, Crystalusion este o solutie care se aplica pe orice telefon si creaza un strat protector ce ofera:

– protectie antimicrobiana
– rezistenta la zgarieturi fine
– protectie impotriva apei si umiditatii
– protectie impotriva substantelor uleioase

7. Fujitsu Iris Scanner pe smartphone
Top mwc 2015

Fujitsu a adus la MWC 2015 un telefon deosebit care are o functie ne mai intalnita pana acum, incorporeaza un scaner infrarosu ce scaneaza irisul utilizatorului pentru a executa diferite actiuni pe telefon ca deblocare, achitarea unor aplicatii cumparate online, etc. In maxim 10 secunde dispozitivul este configurat si apoi functioneaza ireprosabil astfel ca e posibil sa vedem aceasta funtie si in alte telefoane pe viitor.