G Pad 8.0
Tablete

Tableta G Pad 8.0 va fi disponibila in versiunea LTE

G Pad 8.0

LG a lansat astazi o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0.LG G Pad 8.0 LTE vine cu o serie de caracteristici intalnite la noul smartphone LG G3 inclusiv Atinge si Fa poza (Touch & Shoot), Identificarea gesturilor (Gesture Shot), Tastatura inteligenta (Smart Keyboard) si Knock Code.

Tableta LG G Pad 8.0 LTE include QPair 2.0, o caracteristica prin care iti poti conecta telefonul prin Bluetooth pentru a raspunde la apeluri sau mesaje, direct de pe tableta LG.

Din pacate display-ul WXGA de 8 inch cu rezolutie de 1280 x 800 are doar 189ppi dar compenseaza pe partea de hardware. Tableta LG G Pad 8.0 LTE este alimentata de un procesor Quad-Core Snapdragon 400 de 1.2 GHz sustinut de 1GB de RAM, memoria interna este de 16GB si poate fi extinsa prin slotul microSD.

Bateria 4,200mAh ar trebui sa fie suficienta atunci cand este folosita conexiunea 4G LTE. Camera principala este de 5 MP iar cea secundara de 1.3 MP. Tableta LG G Pad 8.0 LTE poate rula chiar si cele mai pretentioase jocuri datorita procesorului grafic de ultima generatie Adrena 305.

Tableta G Pad 8.0 LTE va incepe sa fie distribuita in tarile europene importante incepand cu aceasta saptamana, iar pe pietele din Europa Centrala si America de Sud, Asia si CSI, in saptamanile ce urmeaza.