Tegra Note
Stiri,  Tablete

Nvidia lanseaza platforma pentru tablete numita Tegara Note

Tegra Note

NVIDIA a dezvaluit platforma Tegra Note, o platforma completa dedicata tabletelor ce foloseste procesorul Tegra 4. Partea de hardware este formata dintr-un ecran de 7 inch HD IPS cu rezolutie 1280 x 800, camera principal de 5MP si secundara VGA, spatoi de stocare intern de 16GB, slot microSD, microHDMI si un stylus cu tehnologie DirectStylus.

Noua platforma este construita in jurul experientei NVIDIA, de la hardware si software (chiar si actualizarile OTA – Over The Air), pana la design-ul industrial, accesorii si reteaua de parteneri din industria dezvoltarii de jocuri.

Platforma promoveaza abilitatile partenerilor nostri, astfel incat acestia pot oferi tablete inovatoare si moderne, la preturi pe care nu le-ar fi putut oferi pe cont propriu. In schimb, NVIDIA primeste acces la expertiza regionala in vanzari si distributie a acestora.

Platforma are un pret recomandat de retail de 199 dolari. Astfel, un public mai numeros va avea acces la experienta noilor tehnologii, prin Tegra Note, care foloseste sistemul de operare Android.