GALAXY ALPHA
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy Alpha redefineste designul gamei Galaxy

GALAXY ALPHA

Samsung a lansat astazi Galaxy Alpha, un smartphone ce vine cu un design cu margini metalice si o carcasa rezistenta.

Trecerea la mai multe materiale premium nu este neasteptata. Ingrijorat de faptul ca Samsung a inceput sa piarda din cota de piata Kim Hyun-Joon – senior vice-presedinte Samsung Mobile – le-a spus investitorilor sa se astepte la un dispozitiv realizat din “materiale noi” in curand. Gigantul sud-coreean a numit smartphone-ul Galaxy Alpha ca fiind “evolutia gamei Galaxy” in ceea ce priveste designul acesteia.

JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics a declarat Galaxy Alpha a fost creat si construit pornind de la dorintele specifice ale consumatorilor”. Galaxy Alpha este unul din cele mai subtiri dispozitive Galaxy de pana acum, Avand o grosime mai mica de 7mm.

Pe langa design, Galaxy Alpha ofera un hardware performant, fiind echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inch, un procesor Exynos Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz), 2GB de memorie RAM si 32GB de stocare interna fara slot microsd pentru extinderea spatiului de stocare. Pentru fotografiere Galaxy Alpha foloseste o camera principala de 12MP si una secundara de 2.1MP. Noul smartphone Samsung Galaxy Alpha ruleaza Android 4.4.4 KitKat si este alimentat de o baterie de 1.860 mAh. La fel ca si Galaxy S5, Galaxy Alpha vine cu un scanner de amprente digitale.

Galaxy Alpha va fi disponibil la inceputul lunii septembrie in culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver si Scuba Blue.