Lansare BenQ Monitoare
Monitoare

Noile monitoare BenQ au grija de ochii tai

Lansare BenQ Monitoare

BenQ a lansat in Romania BenQ BL3200PT care face parte din gama de monitoare profesionale pentru proiectare si design pe calculator, monitoarele XL2420Z si XL2411Z din gama de gaming si seria EW40 care face parte din gama de monitoare dedicate segmentului pentru acasa.

Benq bl3200pt

BenQ BL3200PT – monitorul ideal la serviciu

Monitorul BenQ BL3200PT este special proiectat pentru cei care lucreaza in programe specializate precum SolidWorks, PTC, AutoCAD sau Maya, dar si a celor care lucreaza in industria animatiei digitale.

Cu o diagonala de 32 de inch si o rezolutie WQHD (2560×1440) monitorul BenQ BL3200PT reda 100% gama de culoare sRGB si ofera un nivel ridicat al detaliilor vizuale caracteristici utile in proiectele grafice.

Studiile arata ca lumina soarelui, monitoarele de calculator și lampile fluorescente pot fi foarte daunatoare pentru ochi cauzand degenerarea maculara sau tulburari de somn. Majoritatea monitoarelor produc un spectru albastru de lumina cauzand un disconfort ocular.

BenQ a tinut cont de toate astea si a inclus tehnologia Flicker-free care imbunatateste experienta vizuala si reduce oboseala ochilor dupa folosirea indelungata. BenQ a adugat si tehnologia Low Blue Light care reduce lumina albastra daunatoare retinei tot pentru protejarea ochilor.

osd_bl3200pt

Monitorul BL3200PT are o telecomanda incastrata in suportul de monitor, la baza piciorului, care iti permite sa comuti rapid si comod intre modurile de vizualizare sRGB, CAD/CAM si Low Blue Light. BL3200PT vine cu o rama ingusta tocmai pentu a putea alatura doua sau mai multe monitoare necesare in zona de office si poate fi ajustat pe verticala, in functie de cerintele proiectului grafic.

Monitorul profesional din gama CAD/CAM, BenQ BL3200PT va ajunge in magazine pana la final de luna la pretul de 3999 lei

BenQ EW40

Seria BenQ EW40 – monitoarele pentru acasa

Monitoarele dedicate segmentului pentru acasa din seria EW40 au diagonale de 24 si 27 de inch si display Full HD VA LED. Cele doua monitoare dispun de porturi de conectivitate VGA si HDMI. Pentru redarea continutului de pe smartphone, tableta, sau din memoria dispozitivului, monitoarele EW2440L si EW2740L sunt echipate si cu port MHL (Mobile High-Definition Link).

Noile monitoare din seria EW40 imbina profilul ultra-subtire cu tehnologia inovativa de redare Flicker Free si functia Low Blue Light. Modurile Superior Resolution si Cinema Mode ale monitoarelor din seria EW40 ofera o experienta vizuala imbogatita.

Monitoarele BenQ din seria EW40 sunt disponibile in magazine iar modelul EW2440L are pretul de 899 lei in timp ce modelul BenQ EW2740L are pretul de 1200 lei.

BenQ XL2411Z

BenQ XL2420Z si XL2411Z – monitoarele gamerilor

Monitoarele de gaming XL2420Z si XL2411Z dispun de modurile de redare FPS (First Person Shooter) si RTS (Real Time Strategy), ce ofera nivelul optim de luminozitate, contrast si claritate, pentru o experienta similara turneelor profesioniste de gaming. In plus, optiunea Game Mode Loader ofera posibilitatea incarcarii unor setari de afisaj special create si utilizate de gamerii profesionisti.

Impreuna cu rezolutia Full HD, timpul de raspuns de 1 ms si rata de refresh de 144 Hz, tehnologia Motion Blur Reduction imbunatateste calitatea vizuala a fiecarui cadru in miscare.

Sesiunile prelungite de gaming devin mai confortabile datorita tehnologiei Low Blue Light, iar tehnologia Flicker-free elimina palpaitul la toate nivelurile de luminozitate, ambele reducand disconfortul vizual si oboseala ochilor. Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM) ofera rate de reimprospatare optime de 144/120/100Hz pentru rezolutii diferite, iar tehnologiile Display Mode (Mod afisare) si Smart Scaling (Scalare inteligenta) ofera pasionatilor de jocuri un plus de actiune si realism.

Functia Black eQualizer este conceputa pentru a oferi un nivel fara precedent de control si de vizibilitate, prin iluminarea locala a scenelor intunecate.

Monitoarele BenQ pentru segmentul de gaming sunt deja disponibile in magazine iar pretul pentru modelul XL2411Z este de 1499 lei in timp ce modelul BenQ XL2420Z are un pret de 1800 lei.