Alte gadgeturi

Full Stream E-boda e noul gadget pentru a avea un Smart TV

Full Stream E-Boda

Full Stream e noul gadget lansat de E-Boda ce iti transforma cu usurinta televizorul intr-un Smart TV. Full Stream E-boda iti permite redarea wireless a continutului de pe smartphone, tableta, laptop sau PC pe un televizor cu port HDMI.

Indiferent de ce sistem de operare folosesti: Android, iOS, Mac sau Windows, cu Full Stream poti reda continutul pe televizor prin intermediul aplicatiei EZcast. Full Stream E-Boda poate fi conectat la orice televizor cu port HDMI iar transmisia continutului se face prin intermediul unei conexiuni wireless. Astfel si daca nu era smart, televizorul tau se va comporta ca un adevarat Smart TV.

Datorita functiei dual display de pe gadgetul Full Stream E-boda poti rula alte aplicatii pe smartphone, tableta, laptop sau PC fara a intrerupe conexiunea. Full Stream are un procesor AM8251 si o memorie RAM DDR3 de 128 MB si o memorie interna Nano Flash de 128 MB. Full Stream ruleaza pe Linux si e prevazut cu conectivitate cu intrare Micro USB si HDMI A. Este compatibil cu sistemele de operare Android 4.0 sau mai noi, IOS 6 sau mai noi, MAC 10.7, Windows XP/7/8.

Ca formate, Full Stream ruleaza prin EZcast video in: MPEG1/2/4/H.264/MP4/ MKV/DivX4/5/6/ XVID/ AVI/ RM/ RMVB/ MOV/ TS/ VC1/ WMV/ 3GP, prin DLNA formatele video MPEG1/2/4/ AVC/ WVM9, formate audio MP3/WMA/OGG/AAC si poze: JPG/ JPEG/ BMP/ GIF/ PNG. Full Stream vine impreuna cu un adaptor de 220V AC/50-60Hz, 5V DC 1000mA si consuma 5V DC / 400mA

Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la pretul recomandat de 199 lei.