Philips 272C4QPJK
Monitoare

Philips 272C4QPJKAB noul monitor de 27 inch cu rezolutie Quad HD

Philips 272C4QPJK

Prezentat pentru prima oara la CeBIT 2013, noul monitor Philips 272C4QPJKAB de 27 inch cu rezolutie Quad HD este un dispozitiv perfect atat pentru divertismentul din living, cat si pentru sarcinile de la birou. Atuurile noului monitorului sunt functia Multiview, webcam-ul si microfonul integrate.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB dispune de o diagonala de 27 inch si foloseste cel mai nou panel PLS Quad HD, cu unghi de vizualizare larg si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli ce face ca imaginile si graficele sa fie foarte clare, mai ales in modul MultiView, unde claritatea detaliilior este vitala.

Cu ajutorul MultiView, utilizatorii pot rula continut din doua surse simultan: pe o parte a ecranului pot vedea progamele sport cu ajutorului unui set-top box, iar pe cealalta parte pot naviga pe Internet, conectati la un notebook.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB ofera multiple cai de a imbunatati experienta de vizionare, precum presetarile SmartImages cu care se stabilesc modurile de vizionare, SmartControl ce ajuta la tuning usor, SmartContrast ce imbunatateste contrastul ecranului si SmartKolor ce asigura imagini bogate in detalii.

Pentru utilizatorii ce doresc mai multe optiuni de divertisment, modelul 272CP ofera o gama de interfete, precum doi conectori DisplayPort pentru conexiuni de tip “daisy-chain” dar si intrari HDMI si DVI, plus trei porturi USB 3.0, dar si o conexiune Thunderbolt optionala.

Exista de asemenea o camera web de 2.0 megapixeli si un microfon care vor inlesni comunicarea cu prietenii si familia. Monitorul de 27 inch este indeajuns de spatios astfel incat comunicarea sa fie o experienta frumoasa si confortabila.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB va fi disponibil in Romania din luna iulie la un pret de 2699 Lei.