Allview A4 You
Telefoane Mobile

Allview A4 You si A5 Smiley doua smartphone-uri dual-core

Allview A4 You

Allview a lansat astazi doua noi smartphone-uri entry-level A4 You si A5 Smiley.

“Lansam astazi doua smartphone-uri din gama entry, usor de utilizat, cu design placut si interfata prietenoasa. Dotate cu toate functiile necesare pentru a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri si a realiza fotografii, A4 You si A5 Smiley reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si achizitioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview A4 You are un ecran de 3,5 inch si este dotat cu un procesor dual-core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, procesor grafic Mali-400 MP, memorie interna de 4GB care este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB.

A5 Smiley are un display de 4 inch, un procesor dual-core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm sustinut de un procesor grafic Mali 400 MP, memoria interna de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB.

Ambele telefoane sunt dotate cu o camera foto principala de 3,2 MP cu led flash si una secundara de 0,3 MP care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete. De asemenea Allview A4 You si A5 Smiley ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si ofera conectivitate 3G.

Allview A4 You si A5 Smiley sunt disponibile in doua culori (alb si negru) vin la pachet cu seturi de capace colorate. In cazul smartphone-ului A4 You, cei care opteaza pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu si unul albastru deschis, iar varianta alba vine la pachet cu un capac portocaliu si unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu cate 3 capace: albastru deschis, roz si verde pentru modelul alb si galben, portocaliu si albastru deschis pentru modelul negru.

Smartphone-ul de 3,5 inch A4 You are pretul de 299 lei in timp ce smartphone-ul cu un ecran de 4 inch A5 Smiley vine cu un pret de 399 lei si vor putea fi cumparate din magazinele partenere.