HTC M8
Telefoane Mobile

HTC ONE M8 vine cu o noua tehnologie pentru camera foto

HTC M8

HTC a lansat astazi mult-asteptatul model HTC One M8, succesorul modelului premiat HTC One M7. Noul HTC One M8 se lanseaza in varianta de culoare Gunmetal Gray, include cea mai noua versiune a interfetei HTC Sense 6 si Smart Sensor Hub, solutie care anticipeaza actiunile utilizatorului si foloseste functia de control Motion Launch pentru a simplificarea interactiunii cu telefonul. Noua tehnologie Duo Camera ajuta utilizatorii sa realizeze fotografii creative si sa le editeze cu efecte profesionale, iar HTC BoomSound stabileste noi standarde de calitate audio pentru un smartphone.

HTC One M8

Peter Chou, CEO HTC: „In 2013 am lansat cel mai bun smartphone din lume, insa nu am incetat nicio clipa sa cautam sa ne autodepasim si sa ridicam mai sus stacheta. Suntem pionieri in inovatiile de tehnologii mobile si proiectam si construim dispozitive care uimesc, inspira si transforma industria smartphone-urilor. Sunt mandru sa lansez astazi cel mai impresionant, intuitiv si avansat smartphone din industrie, noul HTC One M8”.

HTC revolutioneaza designul si calitatea cu noul model HTC One M8. Carcasa este proiectata si construita din materiale durabile, iar designul este impresionant si armonios, incorporand ecranul de 5 inch, cu afisaj full HD (1080p). Carcasa se evidentiaza prin contururi curbate, mai subtiri, care asigura o aderenta mai buna a telefonului in palma.

HTC One M8

Noul HTC One M8 este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 si este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, si afiseaza o interfata noua HTC Sense 6, disponibila integrat, sau prin descarcarea unui upgrade din Google Play store. Redesenata de la zero, interfata Sense 6 este acum mai lizibila, mai aerisita si ofera o experienta mai intuitiva de accesare, si va fi disponibila in variante cromatice personalizabile.

Noul HTC One (M8) ofera o noua dimensiune in domeniul foto, fiind primul smartphone din lume care imbina in premiera tehnologia Duo Camera, cu modulul ingenios HTC UltraPixel™, cu un blitz Dual Flash si cu inregistrare video Full HD (1080p) pentru obtinerea de imagini incredibile in toate conditiile de lumina si de capturi video de inalta calitate. Camera frontala wide-angle de 5 MP garanteaza fotografii selfie exceptionale.

HTC One M8

Suplimentar fata de modulul principal HTC UltraPixel, modelul HTC One M8, dotat cu Duo Camera, integreaza si un senzor de adancime care permite realizarea de imagini detaliate in cadru de adancime focala, si permite editarea fotografiilor cu un grad de flexibilitate nemaiintalnit.

Tehnologia foto HTC One M8 ajuta utilizatorii sa surprinda portrete impresionante si sa adapteze focalizarea asupra imaginii cu functia UFocus™, care permite o evidentiere surprinzatoare a subiectului fotografiat, alaturi de functia Foregrounder utilizata pentru editarea fundalurilor foto cu efecte creative. De asemenea, fotografiile pot fi editate cu efecte de sezon folosind animatiile din pachetul Seasons. Functiile Copy & Paste transfera persoanele sau obiectele fotografiate in cadrul altor imagini, iar Dimension Plus™ prezinta noi perspective de vizualizare a fotografiilor prin simpla inclinare a ecranului pentru a vedea un alt unghi asupra imaginii.

Tehnologia avansata de fotografiere permite chiar sa capteze “imagini de culise”, astfel incat, odata activat obturatorul, cea mai clara imagine este afisata in mod automat. Focalizarea camerei deschide obturatorul cu o viteza de 300 de milisecunde si produce imagini de inalta calitate, surprinse la secunda din miscare, iar in situatiile in care este necesara activarea blitz-ului, aparatul dotat cu LED Dual Flash selecteaza nuantele exacte ale tenului, potriveste intensitatea luminii si faciliteaza realizarea unei fotografii profesionale.

Eforturile depuse pentru a crea imagini remarcabile au fost completate de echipa de designeri a interfetei HTC Sense™ prin organizarea meniului galeriei foto, acesta fiind dotat cu un functia Image Match, un instrument de cautare care descopera in mod intuitiv toate fotografiile care contin un anumit subiect in cadrul unui album.

Nu in ultimul rand, noul HTC One M8 integreaza de asemenea modul Slow Motion, care permite realizarea de clipuri video filmate cu incetinitorul si editarea ulterioara a acestora din punct de vedere al vitezei de derulare.

In 2014, HTC Zoe devine o platforma sociala si colaborativa in Cloud. Utilizatorii pot incarca filmarile preferate Zoe Videos, pot invita prieteni in retea sa adauge propriile fotografii, clipuri video sau melodii preferate. Noua aplicatie HTC Zoe va fi disponibila spre descarcare din Google Play in aceasta vara.

Prin noua interfata HTC Sense 6, modelul HTC One M8 se mandreste cu capabilitati demne de un al saselea simt. Un prim exemplu – Motion Launch poate detecta pozitia telefonului in mediul inconjurator, prin intermediul unor senzori de miscare, iar utilizatorul poate interactiona astfel cu telefonul fara a aprinde ecranul. Un simplu gest de glisare va activa dispozitivul, functia Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fara a atinge ecranul cu degetul – o proprietate la indemana in momentul in care speli vasele si iti suna telefonul – doua atingeri consecutive aprind ecranul, doua atingeri consecutive inchid ecranul, gesturi elementare care simplifica activitatile cotidiene.

Aplicatiile practice ale functiei Motion Launch sunt extinse prin intermediul husei Dot View a noului HTC One M8, care poate fi activata prin doua atingeri consecutive astfel incat sa afiseze ora, conditiile meteo, alerte cu privire la noi mesaje, e-mail-uri sau apeluri fara a fi necesara deschiderea husei sau activarea ecranului principal.

Un telefon remarcabil merita un design exceptional de husa protectoare pentru a incorpora functionalitati de prima clasa. Optimizata prin intermediul HTC Sense 6, husa HTC Dot View protejeaza ecranul, afiseaza notificari si permite interactiuni, afisajul fiind stilizat in maniera retro, de tip matrice.

Inovatiile HTC nu se incheie aici, ci sunt vizibile si din punctul de vedere al modalitatii in care oamenii utilizeaza bateria de la telefon. Modelul HTC One M7 al anului 2013 este optimizat pentru consum de energie foarte scazut. Noul Model HTC One (M8) impune un nou standard, bateria avand o durata de viata cu 40% mai mare. Modul clasic de economisire a energie ofera timpi suplimentari de functionare, modul extrem de economisire a energiei permite o noua extindere a autonomiei. Incarcata la maxim, bateria va oferi putere de functionare pentru 14 zile, timp in care pot fi preluate apeluri, mesaje text si e-mail-uri. Modul de salvare energie poate fi activat manual sau automat si furnizeaza timpi aditionali de stand-by – 60 ore in plus pentru baterie 20%, 30 ore in plus pentru baterie 10%, 15 ore in plus pentru 5% baterie, functie care scapa utilizatorii de stresul de a ramane fara baterie la telefon.

Noul HTC One M8 aduce experienta sonora inegalabila. Cea mai recenta tehnologie HTC BoomSound creeaza o atmosfera audio imersiva prin sunetul puternic si de o claritate exceptionala, care surprinde un spectru generos de tonalitati, de la cele mai inalte, la cele de bass. Puterea sunetului este sporita cu 25% fata de predecesorul HTC One M7, fara a compromite calitatea audio. Noul model HTC One M8 dispune de doua difuzoare frontale (cu incinte audio regandite), dotate cu amplificatoare noi si profile software audio personalizabile pentru a defini cu fidelitate experienta sonora a utilizatorului.

Interfata HTC BlinkFeed este mai intuitiva si ofera utilizatorului o actiune continua de scroll pentru rasfoirea fluida a fluxului de stiri, stilul graficii de redare prezinta articole in cadrane adaptabile, iar lizibilitatea textelor este superioara. Odata cu implementarea unui nou SDK (Software Development Kit) ce permite partenerilor sa integreze continut propriu, astfel incat utilizatorii pot gasi, se pot abona la noile surse media si pot crea fluxuri personalizate de stiri. Indiferent de subiect, fie sporturi, filme, sau shopping, informatia relevanta se face remarcata. Optiunea News Bundles (Grupuri de stiri) aduce impreuna toate articolele si tweet-urile zilei grupate in cadrul aceluiasi topic din peste 1.000 de surse partenere, categorizate pe o singura pagina, pentru a fi parcurse cu usurinta .

Cu noul HTC One M8, utilizatorii se pot mentine mai bine in forma prin combinarea hub-ului de senzori cu aplicatia Fitbit . Separat, telefonul poate fi folosit impreuna cu accesoriile de monitorizare Fitbit pentru aplicatii complexe, precum monitorizarea somnului si alarme inteligente, sau pentru continuarea monitorizarii, chiar si in absenta telefonului. Prin Fitbit, smartphone-ul monitorizeaza somnul sau activitatea fizica a utilizatorilor care pot stabili obiective de performanta, toate informatiile fiind afisate in HTC BlinkFeed.
Fitbit este cea mai descarcata aplicatie pentru dispozitive de fitness pe Google Play store.

Noul HTC One M8 va fi disponibil la nivel mondial in variantele Gunmetal Gray, Glacial Silver si Amber Gold in retelele a 230 de operatori.