Monitoare

Philips Smart All-In-One cu Android si Smart Touch au fost lansate in Romania

Lansare noua gama monitoare Philips

MMD a lansat in Romania display-ul Philips SmoothTouch si monitoarele tactile Philips Smart All-in-One cu sistem de operare Android integrat.

Philips 231C5 SmoothTouch

Noul display de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch imbina flexibilitatea gesturilor tactile cu performanta unui PC, caracteristici ce rezoneaza cu modul in care utilizatorii lucreaza si se joaca. Display-ul inovator cu touch capacitiv in 10 puncte ofera un raspuns fluid natural la gesturi. Display-ul dispune de un webcam si un microfon care ii vor tine conectati pe utilizatori cu cei apropiati.

Cu ajutorul ecranului de 23 inch, utilizatorii vor interactiona intr-un nou mod cu computer-ul lor. Display-ul dispune de un ecran cu touch capacitiv in 10 puncte si sticla pe toata suprafata pentru o experienta interactiva de calitate. Si pentru ca utilizatorii vor dori sa interactioneze din orice unghi, display-ul SmoothTouch foloseste tehnologia IPS ce faciliteaza un unghi de vizualizare de 178 de grade. IPS ofera culori vii si precise si o imagine clara care sa imbunatateasca experienta de vizualizare in aplicatiile profesionale sau cele de divertisment.

Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasandu-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile. Pentru interactiunea traditionala prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi indreptat. Display-ul este flexibil in ceea ce priveste conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI si VGA, Display Port si USB 3.0 pentru streaming de date rapid si incarcare simultana a smartphone-ului.

Philips Smart All-In-One

Display-urile Philips Smart All-In-One sunt disponibile in doua versiuni, de 21,5 inci si 23 inci, si ofera usurinta a utilizarii si o experienta de vizualizare foarte buna acasa, dar si in zonele cu acces public precum cafenele, scoli si loby-urile hotelurilor.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD cu display de 21,5 inci si monitorul ADS S231C4AFD cu display de 23 inci dispun de mod de vizualizare widescreen 16:9 cu suport full HD pentru o experienta de divertisment imersiva. Display-urile ruleaza si stemul de operare Android 4.2 si dispun de un procesor Quad-Core ARM, Nvidia Tegra T33 de 1,6 GHz. Monitoarele produc imagini clare, sunt lipsite de efectul de flicker, iar luminozitatea si culorile puternice le permit utilizatorilor sa vada filme HD la o calitate excelenta, experienta fiind completata de un sunet stereo foarte bun.

Navigarea pe display-urile Smart All-In-One este intuitiva si mult mai distractiva. Nu este nevoie de conectarea la un PC, display-ul avand toate functionalitatile integrate. Avand acces direct la Google Play Store, utilizatorii se pot bucura de acces imediat la o lume plina de aplicatii de gaming, stiri, retele sociale. Acasa, intreaga familie se poate bucura de jocurle Android preferate cu ajutorul ecranului spatios si capabilitatilor full-touch si pot comunica cu prieteni prin intermediul retelelor sociale. Folosit in afara casei, Smart-All-In–One este dispozitivul ideal ce ofera acces usor la aplicatii de informatii in scoli, spitale, lobby-urile hotelurilor si restaurante.

Display-urile dispun de un webcam integrat, un microfon, WiFi ce suporta standardele 802.11 b/g/n, memorie de 2 GB si un spatiu de stocare de 8 GB ce poate fi marit cu ajuutorul unui card SD.

Display-ul Philips 231C5 SmartTouch este disponibil la un pret recomandat de 2199 Lei. Monitorul Smart All-In-One S231C4AFD este disponibil la un pret de 2099 Lei iar modelul S221C4AFD va fi disponibil din luna aprilie la un pret de 1999 Lei.