HUAWEI P20 Pro
Telefoane Mobile

Huawei a lansat noile modele P20 si P20 Pro care integreaza primul sistem triplu-camera Leica

HUAWEI P20 Pro

Huawei a lansat astazi, in cadrul unui eveniment exclusivist, ce a avut loc la Grand Palais, noile modelele P20 si P20 Pro.Noul Huawei P20 Pro integreaza primul sistem triplu-camera Leica din lume, ambele modele aducand inovatii AI, care transforma astfel experienta de utilizare a camerei foto intr-una uimitoare.

Huawei a setat noi standarde in ceea ce priveste fotografierea cu telefonul odata cu lansarea modelului HUAWEI P9, care integra primul sistem dual-camera conceput in colaborare cu Leica. Prin lansarea seriei HUAWEI P20, Huawei face din surprinderea imaginilor la o calitate profesionala o experienta usoara pentru oricine.

“Cautam inspiratie in randul artistilor pentru a avea o evolutie continua in materie de design si tehnologie.” declara Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. Tot acesta continua: “Prin integrarea sistemului triplu-camera in modelul P20 Pro, a unui nou sistem dual camera in P20, a caracteristicilor performante AI in ambele, consumatorii pot surprinde si impartasi stralucirea lumii inconjuratoare.”

Obtinand cel mai mare scor acordat vreodata de prestigioasa publicatie DxOMark, noua serie HUAWEI P20 include sisteme avansate de camere care aduc consumatorilor functii ce imbunatatesc fiecare aspect al experientei de fotografiere.

Specificatii HUAWEI P20 Pro

• Un sistem de camere foto avansat, menit sa capteze mai multa lumina, mai multe detalii si mai multa frumusete: noul sistem triplu-camera Leica si 5X Hybrid Zoom integrate in HUAWEI P20 Pro si un nou sistem dual-camera Leica integrat in modelul P20;
• Functii foto inovatoare, precum tehnologia Master AI, ce integreaza “pricepere” foto profesionista, bazata pe Inteligenta Artificiala si Huawei AIS, o tehnologie avansata AI de stabilizare optica;
• Un design atemporal, cu margini aproape inexistente si variante de culoare noi, de tip gradient;
• Experienta de utilizare premium si fara cusur, datorita performantei de top a procesorului Kirin 970, ce integreaza un NPU dedicat, interfetei EMUI 8.1 si versiunii Android 8.1.

Noua serie Huawei P20 are o estetica inspirata de tendintele din lumea modei, astfel ca noile modele Huawei P20 si Huawei P20 Pro vin in variante noi de culoare, exclusive, Twilight si Pink Gold, obtinute prin folosirea tehnologiilor NCVM*, sub spatele sticlei, astfel incat lumina care se reflecta pe suprafata telefonului creeaza o schimbare treptata a nuantei. Cele doua modele sunt deasemenea disponibile in variantele de culoare Black si Midnight Blue.

Dispozitivele au, deasemenea, un display Huawei FullView, de 5,8 inci, in cazul modelului P20, si de 6.1 inci, in cazul modelului P20 Pro, cu margini ultra-subtiri si un raport ecran-carcasa impresionant, ecranul imbinandu-se perfect cu marginile aproape inexistente si colturile rotunjite, telefoanele fiind usor de tinut in mana.

Noua serie Huawei P20 reflecta arta luminii, cu functii ale camerei ce imbunatatesc fiecare aspect al experientei de fotografiere. Noul Huawei P20 Pro integreaza sistemul triplu-camera Leica, cu cel mai mare numar cumulat de pixeli integrat vreodata intr-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcatuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP si un senzor de 8MP, cu lentile telephoto. De asemenea, sistemul triplu-camera integreaza un senzor de temperatura a culorii menit sa asigure o reproducere a culorilor intr-un mod cat mai real.

Cu aperturi de f/1.8, f/1.6 respectiv f/2.4, pentru surprinderea fidela a detaliilor cu o claritate perfecta, Huawei P20 Pro integreaza o noua lentila Leica VARIO-SUMMILUX (VARIO-SUMMILUX-H 1:1.6-2.4/27-80ASPH), cu un zoom optic 3x, utila in surprinderea fotografiilor pe o raza mare de actiune de pana la 5x Zoom Hibrid, precum si un senzor de imagine foarte sensibil, util in cazul fotografiilor realizate in conditii de iluminare scazuta, cu ISO de pana la 102400.

Huawei P20 este creat plecand de la predecesorul sau, integrand un sistem dual-camera cu lentile Leica de generatie noua, cu un senzor RGB de 12MP, cu o dimensiune a pixelului de 1.55 μm, si un senzor monocrom de 20MP, imbunatatind performantele chiar si in conditii cu o iluminare slaba.

Cele doua dispozitive ale seriei P20 suporta stabilizarea optica pe 6 axe si filmarea in slow motion cu 960 fps, de 4 ori mai mare decat standardul de 240 fps, capturand astfel detalii care nu pot fi vazute cu ochiul liber. Datorita modului Ultra Snapshot, dispozitivele pot captura o imagine in doar 0,3 secunde, doar printr-un dublu click al butonului de volum, chiar si cand ecranul e oprit.

Cu ajutorul procesorului Kirin 970, noua serie P20 identifica automat mai bine de 500 scenarii din 19 categorii diferite si alege optiunile potrivite pentru a livra fotografii uimitoare, chiar si in cazul fotografilor aflati la inceput de drum. Insa, functia cu totul noua si, in acelasi timp, spectaculoasa, o reprezinta focusul predictiv 4D integrat in camerele foto ale noilor modele Huawei. Prin alegerea acestui mod, camera anticipeaza obiectele in miscare si le focalizeaza cu o eficienta extraordinara, pentru a capta cat mai multe detalii ale acestora. In plus, noile modele se mandresc cu alta functie bazata pe Inteligenta Artificiala si anume functia AI-Assisted Composition, care trimite posesorilor sugestii inteligente cand vine vorba despre fotografii de grup si peisaje.

Suplimentar, Huawei AIS (stabilizare optica avand la baza Inteligenta Artificiala) reuseste sa surprinda fotografii de noapte expresive, cu cat mai multe detalii clare, iar acest lucru se observa prin imaginile incredibile obtinute chiar si fara un trepied.

Mai mult, ambele modele ale seriei P20 integreaza o camera frontala de 24MP, dotata cu functii de Beauty avansate bazate pe Inteligenta Artificiala, precum si cu functia 3D Portrait Lighting, acestea contribuind la surprinderea unor selfie-uri incredibile, cu retusuri naturale ale aspectului tenului si sublinierea delicata a anumitor detalii ale fetei.

Modelele acestei serii includ si o versiune proprie a aplicatiei Prisma, prin intermediul careia utilizatorii vor primi sugestii si recomandari de filtre in timp real bazate pe functia Scene&Object Recognition. Viteza de calcul este de 3-4 ori mai mare decat cea in cazul versiunii cloud. In plus, in parteneriat cu Google, seria P20 suporta Google AR Core pentru a livra capabilitati avansate de AI.

La fel ca in cazul seriei Mate, seria P20 dispune de tehnologia de incarcare rapida securizata, certificata de compania TÜV si baterii puternice si performante, de 4000 mAh, in cazul modelului P20 Pro, si de 3400 mAh (Standard), in cazul modelului P20, ambele modele dispunand si un sistem de management al bateriei bazat pe Inteligenta Artificiala.

Modelul Huawei P20 va fi disponibil pe plan local la pre-comanda in perioada 28 martie – 5 aprilie 2018, in variantele de culoare Black, Pink Gold si Midnight Blue, la un pret recomandat de 649 euro, iar modelul P20 Pro va fi disponibil la pre-comanda in perioada 28 martie – 16 aprilie 2018, in variantele de culoare Black, Twilight si Midnight Blue, la un pret recomandat de 849 euro.

La nivel global, Huawei P20 si P20 Pro sunt disponibile in variantele de culoare Twilight, Black, Midnight Blue si Pink Gold. Dispozitivele din noua serie HUAWEI P20 sunt compatibile cu doua noi accesorii audio: castile HUAWEI FreeBuds si HUAWEI Active Noise Canceling.