AOC a2272Pw4t
Monitoare

AOC a2272Pw4t si a2472Pw4t sunt noile monitoare tactile Smart All-in-One cu Android

AOC a2272Pw4t

AOC prezinta monitoarele AOC a2272Pw4t si a2472Pw4t, echipate cu sistemul de operare Android. Modele de 21.5” (54.6 cm) si 23.6” (59.9 cm) din Seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, alaturi de un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur. Navigarea pe Internet, jocurile sau orice tip de aplicatie pot fi rulate direct pe ecranul monitorului, datorita sensibilitatii la atingere. Pentru ca nu este necesara conectarea la PC, acest concept este potrivit atat pentru persoanele in varsta, cat si pentru copii sau pentru cei care doresc un set-up curat si usor de utilizat pentru computerul lor. Utilizatorii de telefoane mobile care stocheaza fisierele in Cloud se vor bucura la randul lor de posibilitatile monitoarelor mySmart. Cu diagonale de 21.5″ (54.6 cm) si 23,6″ (59,9 cm), modelele din Seria 72 ofera o calitate superioara a imaginii, un procesor puternic pentru o experienta Android fara cusur si un set bogat de functii pentru o solutie All-in-One cu adevarat inteligenta. Monitoarele mySmart All-in-One sunt potrivite atat pentru divertisment, cat si ca solutie interactiva de afisaj in aeroporturi, banci, lobby-uri de hotel, restaurante si institutii de invatamant.

a2272Pw4t

O solutie completa Smart All-in-One

Modelele AOC a2272Pw4t si a2472Pw4t integreaza un procesor quad-core de 1.6 Ghz din seria T33 NVIDIA si ruleaza sistemul de operare Android. Datorita setarii All-in-One, utilizatorii pot naviga pe Internet, se pot juca sau se pot bucura de continut multimedia, fara a fi nevoie de un PC. Panoul IPS de ultima generatie cu control tactil permite folosirea noilor modele inclusiv ca tablete supradimensionate. AOC a echipat monitoarele AOC a2272Pw4t si a2472Pw4t cu o memorie DDR3 de 2 GB, ce ofera puterea de calcul necesara pentru cea mai buna experienta Android. Memoria Flash de 8 GB ofera suficient spatiu de stocare pentru documente, fotografii si aplicatii; daca este necesar, aceasta poate fi extinsa prin intermediul unui slot pentru un card de memorie SDHD.

a2472Pw4t

Monitoarele mySmart All-in-One pot fi conectate prin intermediul porturilor D-Sub si HDMI. Modelele AOC a2272Pw4t si a2472Pw4t dispun de doua porturi USB de un port micro USB, care permit USB-ului on-the-go sa functioneze ca gazda pentru dispozitivele compatibile, precum imprimante, camere foto sau stick-uri de memorie. Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de apeluri video de inalta calitate, datorita microfonului incorporat, a boxelor de 2 watt si a camerei web HD 720p. In plus, jack-ul de 3,5 mm permite conectarea surselor audio externe. Pentru acces la Internet, modelele dispun de un jack RJ45 si de modul WiFi.

Ambele monitoare se bucura de un design minimalist, de culoare neagra, cu detalii argintii, si de un suport ce permite inclinarea la 12° la 55°, pentru un plus de confort.

Detaliile tehnice si preturile (fara TVA) sunt incluse in tabelul de mai jos.

[table id=1 /]