diablo 3 reaper of souls
Stiri

Diablo 3 – Reaper of Souls va fi lansat la Media Galaxy

diablo 3 reaper of souls

Gameri, sunteti pregatiti de o noapte alba? Diablo 3 – Reaper of Souls , cel mai nou joc Expansion Pack dezvoltat de Blizzard Entertainment se lanseaza si in Romania, la Media Galaxy Orhideea, din Bucuresti, pe 24 martie 2014, la miezul noptii.

Dezvaluit pentru prima data la Gamescom 2013, Diablo 3 este un joc de referinta in lumea gamerilor, cu o istorie impresionanta, iar acum cu Diablo 3 – Reaper of Souls promite o doza serioasa de distractie si adrenalina.

Dupa povestea din Diablo III, in care actiunea se desfasura in Sanctuary, fantastica lume intunecata ce a fost salvata de fortelor malefice conduse de Diablo, ar fi trebuit sa urmeze o era a sperantei. In schimb, povestea intunecata continua prin aparitia lui Malthael, arhanghelul cazut din ceruri, personaj disparut imediat dupa evenimentele descrise la sfarsitul jocului Diablo II: Lord of Destruction.

In Diablo III: Reaper of Souls, Malthael se intoarce ca Inger al Mortii, iar jucatorii vor avea sarcina sa il gaseasca si sa il opreasca sa dezlantuie haosul asupra Sanctuary. Diablo 3 – Reaper of Souls prezinta un nou capitol intunecat si captivant din conflictul din Sanctuary. Jocul accentueaza caracteristicile principale ale francizei Diablo prin exploatarea mediilor, misiuni noi epice, infrangerea noilor monstrii si noi functii ce permit imbogatirea personajelor cu obiecte noi, legendare, optiuni noi pentru Blacksmith si Jeweler .

Tot in Diablo 3 – Reaper of Souls apare un nou erou Crusader, cu armura sa impenetrabila si armele sale cu putere de distrugere imensa dar si inamici noi, extrem de periculosi. Al cincilea act al povesti va purta pasii jucatorului de pe strazile din Westmarch pana in interiorul misterioasei Pandemonium Fortress. Jocul anunta si alte noutati pe care gamerii le vor iubi – modul Adventure vine cu posibilitatea de a calatori catre orice waypoint din lumea de joc , iar noul sistem de “looting” imbunatateste experienta Diablo III.

Pasionatii de jocuri pot face ravagii printre legiunile raului de-a lungul mediilor 3D generate aleatoriu si vor avea de infruntat nenumarati raufacatori demonici, descoperind misiuni in noi asezari.

Luni, pe 24 martie, Media Galaxy cheama toti pasionatii de jocuri si fanii Diablo 3 sa se alature lansarii Diablo 3 – Reaper of Souls, la orele 23.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea, unde ii asteapta o multime de premii si surprize : concurs cosplay, quiz-uri pentru cei mai inraiti fani, jocuri Diablo III: Reaper of Souls Standard Edition si Collector’s Edition, precum si materiale de colectie originale Diablo III: Reaper of Souls.

Premii de colectie:
• Premiile concurs cosplay:
• Locul 1 – Un Diablo III Reaper of Souls Collectors Edition + 1 tricou de colectie
• Locul 2 – Un joc Diablo III Reaper of Souls Standard + 1 tricou de colectie
• Locul 3 – Un joc Diablo III Reaper of Souls Standard + 1 poster de colectie
• Premii quiz:
• 2 bucati Joc Diablo III Reaper of Souls Collector’s Edition
• 10 bucati Joc Diablo III Reaper of Souls Standard Edition
• 10 bucati Tricouri de colectie Diablo III Reaper of Souls
• 10 bucati Pahare de colectie Diablo III Reaper of Souls
• 10 bucati Cani de colectie Diablo III Reaper of Souls
Suprize pentru cumparatori (se ofera in toate magazinele deschise in seara lansarii*):
• La fiecare achizitie a unu joc Diablo III Reaper of Souls Collector’s Edition clientul va primi un tricou Diablo III Reaper of Souls oficial (in limita stocului disponibil)
• La fiecare achizitie a unui joc Diablo III Standard Edition Reaper of Souls clientul va primi un poster cadou Diablo III oficial (in limita stocului disponibil)