Philips 19DP6QJNS
Monitoare

Philips Two-in-One combina doua monitoare intr-un display unitar

Philips 19DP6QJNS

Philips a prezentat la Computex 2014 monitorul Philips Two-in-One (modelul 19DP6QJNS).

Monitorul Philips Two-in-One este compus din doua ecrane de 19 inch (48.3 cm), ce impreuna formeaza un display unitar cu o diagonala totala de de 32 inch (96,52). Ambele ecrane sunt sutinute de un stand si se pot inclina inainte si inapoi pana la 22,5 grade. Dispunand de o rama minimalista cu o grosime de doar 3,5 mm si un display IPS panoramic, imaginile viu colorate pot fi vizualizate din orice unghi. Cele doua ecrane au o rezolutie de 1280 x 1024 la 60 Hz.

Philips Two-in-One

 

Monitorul subtire Philips Two-in-One ofera multiple optiuni de conectivitate: DisplayPort si VGA integrate primului monitor si o conexiune VGA si una HDMI cu MHL in cel de-al doilea. Conectivitatea este completata de doua porturi USB pentru fiecare monitor in parte.

Monitorul Philips Two-in-One este ideal pentru designerii ce folosesc programe grafice 3D avansate sau pentru cei care au nevoie de informatii detaliate pentru solutii CAD-CAM. Prezentat in cadrul  Computex 2014 monitorul Philips Two-in-One a obtinut premiul Gold Award  pentru inovatie in domeniul dezvoltarii. Monitorul Philips Two-in-One nu este inca disponibil in Europa.